- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
Kızlar yarın randevum var ve ben çok heyecanlıyım
acaba 12+1 de cinsiyeti öğrenebilir miyim yoksa çok mu erken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın randevum var ve ben çok heyecanlıyımacaba 12+1 de cinsiyeti öğrenebilir miyim yoksa çok mu erken
Yaaa inşallah pozisyonu da iyi olur da öğrenirim, nasıl merak ediyorum bilemezsinizBebeğin pozisyonuna ve doktorun tecrübesine bağlı olarak öğrenebilirsin canım ben ilk 12.haftada öğrenmiştim![]()
Bende bugün tam 12+1 haftalık oldum ve cinsiyetini öğrendim. Benim doktorum emin olmadan da konuşmaz. Bence sende öğrenirsin. Tabi bebek saklamazsa. Allah gönlüne göre versin.
İşte tam benim doktorum o kadar garantici ki söylemez diye korkuyorumBende bugün tam 12+1 haftalık oldum ve cinsiyetini öğrendim. Benim doktorum emin olmadan da konuşmaz. Bence sende öğrenirsin. Tabi bebek saklamazsa. Allah gönlüne göre versin.
AhahahahBen ogrenedim :) her gittiğimde oynayıp duran kendini gösteren bebeğim, en son gittiğimde dönmüş arkasını uyuyordu:)
Yaaa inşallah pozisyonu da iyi olur da öğrenirim, nasıl merak ediyorum bilemezsinizilk bebeğimde cinsiyeti bu kadar merak etmemiştim
İhtimal bile söylese yetecek ama söyler mi söylemez mi hiç bilemiyorumBana yüzde 70 oranında cinsiyeti bence böyle dedi kesin bir şey söylemedi. Bende cok merak ediyorum.
Owwww baya erken ay ben harekete geçirip gidiyim bebişimi çikolata falanBen 11+3 te öğrenmiştim :)
Pozisyonu uygundu, eğer sizin bebiş de gösterirse öğrenirsiniz :)
Yarın öğrenirsem muhakkak yazarımBen de hemen öğrenmiştimhatta şaşırmıştım ne çabuk diye. Umarım siz de hemen öğrenirsiniz çok mutluluk verici bir durum
![]()
Öğrenirsem muhakkak yazarım ben biraz ısrarcı olayım o zamanben de 10. haftanın sonunda ogrenmıstım. doktorlar goruyor da yanılma payı oldugu için bazen soylemek istemiyor.
bence eger sıkıştırırsan doktorunu kesin ogrenirsin. hayırlısı olsun :)
Çok hareketli olunca bebek durmuyor aslında, zorlaşıyor göstermesi..Owwww baya erken ay ben harekete geçirip gidiyim bebişimi çikolata falan![]()
12.haftada genelde tahmin oluyor 14-16 gibi kesinleşiyor ama benim gibi bazı garibanlar 5.ayda anca öğreniyorinatçı kızım detaylı ultrasona kadar uygun pozisyona gelip bi türlü göstermedi şeysini
detaylı da bile zar zor ikna ettik hanfendiyi dönmeye.