12+1 de cinsiyet

12 haftalıkken öğrendik biz 🤣 her gidişimizde bacaklar açık oh mis yatıyor oluyor en son doktorum dedi ki bu ne edepsiz bir oğlan 🤣 sürekli ortada diyip güldürdü bizi

Kızlar yarın randevum var ve ben çok heyecanlıyım 😍 acaba 12+1 de cinsiyeti öğrenebilir miyim yoksa çok mu erken
Canım benim iki gebelikte de doktor kesin değil bu hafta net söylemek için çok erken dedi ama dedikleri tuttu. Sanırım erkekte daha belirgin oluyor veya bebek gösterirse organını öğrenme olasılığın yüksek oluyor

sanırsam kızlar biraz daha saklıyor. erkekler acıyor bacakları ohh, dogustan hatta dogmadan rahat tipler
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim de aksine oğlum nazlı çıktı. 2 gün önce öğrendim erkek olacağını. Saklanıp duruyordu, sırtını döndü bize hiiç bi şey göremedik. Bu sefer doktor sağlı sollu sıkıştırdı kendisini döneyim derken açtı bacakları 😁

Kizlar 12 hafta cokerken bana 12 de kiza benziyo dedi 17 de erkek oldugunu gorduk 12 haftada ben sordum belli olmaz buhaftada ama kiza benzettim dedi bende kesin kizdir ozaman demistim kendi kendime ama degilmis 14 den sonrasi kesin haftalar

Kizlar 12 hafta cokerken bana 12 de kiza benziyo dedi 17 de erkek oldugunu gorduk 12 haftada ben sordum belli olmaz buhaftada ama kiza benzettim dedi bende kesin kizdir ozaman demistim kendi kendime ama degilmis 14 den sonrasi kesin haftalar
Meraba canım ben halime bu arada bende 13 haftalıkken gittim bana yüzde kırk kiz demişti pazartesi randevum var acaba yine kiz mi dicek ,yoksa değişir mi

Meraba canım ben halime bu arada bende 13 haftalıkken gittim bana yüzde kırk kiz demişti pazartesi randevum var acaba yine kiz mi dicek ,yoksa değişir mi
Cnm kesin demediyse tahmin yapmistir bana kiza benziyo dediler o haftalarda 17 haftada kesin erkek dedi pipisini gorduk net olarak bence kesin demediyse kendini kaptirma

Back
X