12-18 ay bebek çantasi

damlacikolata

cennet kokusu getirdin bize..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
2.356
757
148
Arkadaslar gezmeye giderken bebeginizin cantasina neler koyuyorsunuz nasil duzenleme yapiyorsunuz ?? Ben cok takiliyorum bu canta isine

yedek bez, alt açma, ıslak mendil, emiyosa emzik,su, süt, biberon yada suluk, ben muz ve bisküvi de koyuyorum, yedek kıyafet, oyuncak veya küçük bikitap
bu kadar takılıcak bişey değil çanta, her bebeğinkendine göre bellidir zaten neleri olmazsa olmaz

evet her bebeğin farklı oluyor. çevremde görüyorum bebeklerine hiçbirşey almadan çıkıyorlar. ben on yaşındaki oğluma bile yedek bir tshirt koyuyorum. 20 aylık bebeğime de iki-üç saatliğine dışarı çıkacaksam iki tshirt, iki şort,çorap, emzirme önlüğü, alt açma bezi, 4 bez ,ıslak mendil, mini çöp poşeti, pişik kremi, suluk, güneş kremi, oyuncak ve yemek saatiyse küçük kavanoz çorba alıyorum.

Evde nesi varsa çantada da aynısı olacak sürekli duracak zaten

Oğlum 5 yaşında onun bile iki tişört atlet kilit şort bulunur

Gün içerisinde mevsime göre ne giyiyorsa iki takım koyarsınız mevsime göre Yelek hırka şapka

Bezi ıslak mendili alt açma örtüsü standart zaten

Sülük emzik kullanıyorsa bunları alın bir de bisküvi çubuk market vs sabit bir şey olur evden çıkarken de eline bir oyuncak oldu bitti

Bunları çantadan hiç çıkarmazsanız evden çıkmanız kolay olur gezmeden gelince kirlenen ya da bitenlerin yerine yenisini koyun yarına çanta yine tam hazır olsun oldu bitti

evet her bebeğin farklı oluyor. çevremde görüyorum bebeklerine hiçbirşey almadan çıkıyorlar. ben on yaşındaki oğluma bile yedek bir tshirt koyuyorum. 20 aylık bebeğime de iki-üç saatliğine dışarı çıkacaksam iki tshirt, iki şort,çorap, emzirme önlüğü, alt açma bezi, 4 bez ,ıslak mendil, mini çöp poşeti, pişik kremi, suluk, güneş kremi, oyuncak ve yemek saatiyse küçük kavanoz çorba alıyorum.

Ne kadar cok sey koyuyormussun dublemutluluk.. biz bir tam takim kiyafetle iki bez bi de islak mendille cikiyoruz. Beyimizin suluk kullanma aliskanligi yok. Gezmeye gidecegi zaman gozu oyuncak falan da gormuyor:) ben de yük etmiyorum bosuna.

kıyafetlerinden birer ikişer yedeğini alıyorum pisletir suya girer yemek döker vs.. çorap, minik bezler (sırtına eline ağzına falan), önlük şapka bere neyse artık, alt bezleri, bazen krem vs pamuk, ıslak bez.

bazen de sadece suluk ve ıslak mendil biraz atıştırmalık kurabiye.

3 hurcumuz vardı Miniklerden..
Birinde süt kuruyemiş meyve vs. .
Birinde bez ıslak mendil alt açma vs. .
Diğerinde de kıyafetler. .
Çantanın yanında şu sisemiz:)
Çanta düzenli oluyordu bazen görüyorum çantada ne varsa döküp bi saat emzik arayanlari öyle sevmiyordum kızım bile ogrenmisti Nerede ne var:)

Back
X