12-27 Ağustos arası SOĞAN SUYU KÜRÜ denemem..Haydi Hayırlısı olur inşallah!

Missbone

♥
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
139
0
296
İstanbul
Kızlar merhaba..bugün ilk olarak soğan suyu kürüne başlıyorum..bakalım 15 gün içerisinde bende ne gibi değişiklikler olacak..3 aydır adet olmuyorum malesef,hayıt çayını devam ettiremedim,eğer bu kürde başarılı olamazsa, aslanpençesi veya hayıt çayına tekrar başlayacağım..eğer benimle aynı zamanlarda veya yakın zamanlarda bu küre başlayan varsa sonuçlarını beraber takip edip paylaşabiliriz ve birbirimize yardımcı olabiliriz..tabii daha önceden deneyenler varsa da bu kürle ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşırlarsa,ben ve benim gibi yeni başlayanlara yardımcı olabilirler..şimdiden herkese teşekkürler,ve düzenli adetli günler diliyorum :)

bu arada bir bardağı burnum kapalı şekilde 3 defa da içtim ve bitirdikten sonra burnum kapalı halde ağzıma 3-4 tane üzüm atıp yedim ve soğan tadını hiiçç almadım

merhaba bende 9 ağustosta adet oldum 12 ağustosta adetim bitti ve soğan suyu kürüne başladım ama 4 gün içtim tekrar kanamam başladı hemde sancı falan sanki yeni adet oluyorum gibi yeniden bıraktım bnde kürü ne yapacağımı şaşırdım yauuu bilen var mı acaba

Merhaba..sızde de mı adet duzensızlıgı var..oyle bır kanama olması normal mı bılmıyorum,cunku ben hala adet olamadım,ve sogan kurunu kullanmadan once de adet olmadıgım ıcın tam bırsey soyleyemeyecegım..normal sekılde bır adet olabılseydım belkı bende de boyle kanama olurdu..baska her hangı bır bıtkı kullanıyor musunuz,hayıt veya aslanpencesı gıbı..ben aslanpencesıyle bırlıkte kullanmayı dusunuyorum ama emın degılım,bır zararı olur mu acaba..

soğan suyunu malesef ramazandan dolayı düzenli kullanamıyorum,ama henüz adet olamasam da akıntım arttı ve ilginçtir ki,çenemde çıkan sert tüyler az da olsa azalmakla birlikte daha uzun aralıklarla uzamaya başladı..bu kürü kullanmadan önce 2 günde bir nerdeyse tüylerim baş vermeye başlardı soğan suyunu içmeye başladığımdan beri 5 gündür çenemdeki tüyleri almadım..bu kürün tüy azaltıcı özelliği de var mı ki ?

adet olamadığınız için doktora gittiniz mi? bende içmek istiyorum ama klomenle birlikte içilemiyo diye okudum. benimde adetlerim çok düzensiz olurdu.

adet olamadığınız için doktora gittiniz mi? bende içmek istiyorum ama klomenle birlikte içilemiyo diye okudum. benimde adetlerim çok düzensiz olurdu.

malesef şimdiye kadar çok ciddiye almadığım için gitmedim..şehir dışındayım ve ist.a döner dönmez bir doktora gidicem inş..umarım ilerde evlenip,çocuk sahibi olmaya karar verene kadar bir sorunum kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…