Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında doktor kız gibi görünüyor ama net değil,gelecek ay netlesir dedi.ama nedense bende çevremdeki herkeste erkek hissediyoruz.geleck ayı bekleyemedim sizlere fikirlerinizi sorayım dedim.nub teorisi falan pek anlamıyorum.masalah burada çok şey bilenler varYegenimin 12+2 de belli oldu cinsiyet erkek. Kızlar biraz gec belli oluyormus.
Ben de anlamam ama cocuklarımın siluetlerini düşününce erkek diyorumYa aslında doktor kız gibi görünüyor ama net değil,gelecek ay netlesir dedi.ama nedense bende çevremdeki herkeste erkek hissediyoruz.geleck ayı bekleyemedim sizlere fikirlerinizi sorayım dedim.nub teorisi falan pek anlamıyorum.masalah burada çok şey bilenler var![]()
Kızcinsiyet tahmini alabilir miyim 12+3
Benim de aynen bugün aynı şeyi söyledi. Nedense erkek hissediyorum. Sağlıklı olması daha önemli tabii. Sonuç belli oldu mu sizin?Ya aslında doktor kız gibi görünüyor ama net değil,gelecek ay netlesir dedi.ama nedense bende çevremdeki herkeste erkek hissediyoruz.geleck ayı bekleyemedim sizlere fikirlerinizi sorayım dedim.nub teorisi falan pek anlamıyorum.masalah burada çok şey bilenler var![]()
Aaaa selam bizim şubat annelerinden satımız aynı.Benim için de bir tahminde bulunabilir misiniz ?
Hayır canım henüz belli değil.1 eylulde kontrolüm var.bakalimBenim de aynen bugün aynı şeyi söyledi. Nedense erkek hissediyorum. Sağlıklı olması daha önemli tabii. Sonuç belli oldu mu sizin?
Canım bende kıza benzettim sanki bizim de daha belli olmadı 12+3 benim bebişin çenesi daha sivri gb kızımın ki senin bebiş gb yuvarlaktı .12+6 Cinsiyet tahmini yaparmisiniz kizlar
Merhabalar bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah banada 12.ve 14. Hafta perinatoloji uzmanı %84 kız dedi 1 eylülde kontrole gideceğim sizin cinsiyet kız olarak netleştimi ben çok merak ediyorumDoktor da %65 kız dedi![]()