Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz şeylerden hiç anlamam ama hislerim çok kuvvetlidir genelde doğru tahmin ettim arkadaşlarımda içimden erkek demek geliyorKızlar ultrasona göre 12+6 cinsiyet nedir acaba yorumlarmisinız rica etsem
Yaaa çok teşekkür ediyorum benim içimden de erkek geçiyor inşallahBu tarz şeylerden hiç anlamam ama hislerim çok kuvvetlidir genelde doğru tahmin ettim arkadaşlarımda içimden erkek demek geliyorinşallah sağlıkla kavuşun
Teşekkür ediyorum
Sizinki de kız gibi, çıkıntıyı göremedim. Sonuçlarınız belli olunca yazın bari de tahminler tutmuş mu bi bakalımkızlar banada tahmin yürütürmüsünüz 12 haftalık hanileyim
mutlaka yazacamSizinki de kız gibi, çıkıntıyı göremedim. Sonuçlarınız belli olunca yazın bari de tahminler tutmuş mu bi bakalım![]()
normalde kaç haftalık ultrasonda 12+6 cıktı acaba ?Kızlar ultrasona göre 12+6 cinsiyet nedir acaba yorumlarmisinız rica etsem
Şuanda 12+5 günlük ultrasona göre 13+2 canımiyi
normalde kaç haftalık ultrasonda 12+6 cıktı acaba ?
Banada bakarmısınız rica etsemSizinki de kız gibi, çıkıntıyı göremedim. Sonuçlarınız belli olunca yazın bari de tahminler tutmuş mu bi bakalım![]()
Herkese kız diyomuş gibi olcak ama bu da kız bence. Doktor yorum yapmadı mı?Banada bakarmısınız rica etsem
Yok yapmadı canım bende merakla bekliyorum bakalımHerkese kız diyomuş gibi olcak ama bu da kız bence. Doktor yorum yapmadı mı?
Teşekkür ederim benimde 12+6 ydı ultrasonda 13+6 cıktı bende bişey olur mu diye düşünüyordumŞuanda 12+5 günlük ultrasona göre 13+2 canım
Doktor bi thminde bulndu sizde bi bakarmısınız rica etsemSizinki de kız gibi, çıkıntıyı göremedim. Sonuçlarınız belli olunca yazın bari de tahminler tutmuş mu bi bakalım![]()
Ay öyle aman aman anladığımdan filan degil çıkıntı yoksa kız diyorum direktDoktor bi thminde bulndu sizde bi bakarmısınız rica etsem![]()