12 aralıkta sezeryana giricem

barewa

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2007
48
0
286
41
İstanbul
merhaba herkese 12 aralık için doktorumla sezeryan için randevu aldık,o güne kadar normal doğarsa olabilirmiş, sezeryan için konuştukta hem lavman hem sonda diyor doktorum çok gıcık,ben lavmanı evde yaparım dedim yok sen yapamassın hastanede hemşireler yaparlar dedi ısrarla , sonra eşim doğuma girmek istiyo bizi kameraya çekmek istiyodu onada karşı çıktı, eşin giremez yasak dedi fotoğrafçı tutun diyo,offf delircem ya , sizlerin de doktoru böyle anlayışsız olan varmı... canım çok sıkkın

üzülme canım doktorun neden böle bi tepki veriyo acaba doğum yapacaın hastane de eşlerin girmesi yasaktır belki

yani bilemiyorum canım sıkılıyo walla, sezeryan olanlar hem lavman yaptırıp hem sondamı takılıyo,, beni en fazla bunlar sıkıntı veriyo şu 1 haftadır stres içindeyim...

canım şimdiden hayırlı doğumlar doktorun tercihine göre canım değişiyor benim doktorum sadece sonda taktırdı lavman yapmadı bir gece önceden hiçbirşey yemedim içmedim moralini yüksek tut bebişin az kaldı hayırlısıyla kucağında olacak Allahın izniyle moralin ne kadar iyi olursa o kadar iyi geçer doğumun tatlım:))))

Merhaba bende 12 aralıkta sezeryaa gireceğim. Dokorumla perşembe konuşacağım.Bebeğimizi sağlıklıca kucağımıza alalımda,illaki sıkıntı çekeceğiz.

bende allah nasipo ederse 12 aralıkta sezeryan olucam açıkçası druma hiç sormadım lavman yada ondayı herşeye hazırlıklıyım ama başıma ne gelirse orda görücem artık allah kucağmıza almayı nasip etsin sağlıkla desenize bayram dönüşü çoğalıcaz bi hayli :)

canım benım o kadar kafana takma bak sen o mınnacık bebişini kucağına alacağın anı hayal et tatlım muhakkak kı bazı seylerden geçeceksın onun için her seye değer belkı de hastanenın proseduru oyledır tatlım babaları almıyorlardır ama olsun bunda da vardır bır hayır stres olma da bebişin son anne karnında kı zamanlarını senınle beraber keyıflı geçırsın

valla ben de ne lavman ı biliyorum ne de sondayı..gerçi benim için kesinleşmiş sezeryan durumu yok ama sezeryan olursam hiçbişey bilmeden gidicem..

ayy canım bendebişey oldu sandım boşver takma kafana bebeğin sağlıkla gelsin dünyaya

planlı sezeryan olduğundaaslında lavma yada sonda yapılmaması gerekiyor diye biliyorum 6 saatlik bi açlık yetiyor.benim doktorum aynı zamanda karşı komşumunda doktoru 2 ay önce sezeyanla doğum yaptı bunlatın hiç biri yapılmadı.

Back
X