Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar bebeğim 11 ay 13 günlük 1 haftadır gündüz ilk uykuya direniyor ilk uykusunu yaparsa bu sefer 2.uykusuna direniyor akşam 20:00 - 20:30 arasında uyur sabah en geç 8:00 da uyanmış olur acaba tek uykuya mı geçmek istiyor
Evet tek uykuya geçmek istiyor olabilir.zorlamayin tek uyku yspsin.
Ben de sanırım o civarlarda tek e dusurmystum.bir de şimdi gündüzler çok kısa.kisa gündüzde iki kez uyutmak zor.yaz olsaydı belki olabilirdi.
Elimiz sürekli ağzımızda olabilir ama bu aya kadar hiç böyle direnmezdi gündüz uykusuna yürüme destekli yürüyoruz daha tek başına yürüyemiyor üstelik gün içinde tek uyku da yapsa aktif ve mutlu
Evet tek uykuya geçmek istiyor olabilir.zorlamayin tek uyku yspsin.
Ben de sanırım o civarlarda tek e dusurmystum.bir de şimdi gündüzler çok kısa.kisa gündüzde iki kez uyutmak zor.yaz olsaydı belki olabilirdi.
Bakalım bi kaç haftaya belli olacak artık tek uykuya düşse daha iyi zaten en azından 1 kere uyur tam uyur gündüzleri 2 uykuda 1. Uykusu 30 dk yapıyor 2. Uyku 2 buçuk saat
Bakalım bi kaç haftaya belli olacak artık tek uykuya düşse daha iyi zaten en azından 1 kere uyur tam uyur gündüzleri 2 uykuda 1. Uykusu 30 dk yapıyor 2. Uyku 2 buçuk saat