12 aylik oglum ishal yardim edin

poyrazefe

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
17
0
6
31
Oglum 2 haftaya yakin ishal o yuzden pisik oldu hic bir sey fayda etmiyo ishal ilacida kullanoyoruz genede gecmiyo ben calisiyorum babaannesi bakiyo yardım edin napabilirim

Eğer enfeksiyonel bir sorunu yoksa nar ekşisi verin bir yemek kaşığı. Benim oğlum çok erken diş çıkarmaya başlamıştı o yüzden nerdeyse hep ishaldi pirinç lapasi verdim muz yediğim bol bol o da iyi geldi ama nar ekşisi bayagi bi etkili olmuştu. Ama hakiki nar ekşisi olmasi lazim markette satılan nar sosu değil. Inşallah mevcuttur. Geçmiş olsun

bende tum kremlerı denedım pısık ıcın en ıyı gelen eskılerde kullanılan kil var bılırsınız belkıde aktarlarda olur galıba her bez değisımınden sonra poposuna serpın fayda eder umarım doğal bısey zaten kremden ıyıdır..

Uzun süreli ishal rota virüsü olmasın sakın bir test yaptırın bence...pişik içinde tüpteki olan arko krem tavsiyemdir..

popolin omega pisik onleyici krem var,benim ogluma o iyi gelmisti ama dikkat edin pisigi mantara cevirmesin..ben trosyd mantar kremiyle karistirip suruyordum gece yatarken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…