12 den geriye sayarken...

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
dün transferim yapıldı.4 tane embriyo(merkezde bebek diyolar-içi gidiyo insanın) 5 tane iyi kalitedeki embriyoyu ise donduralım dedik negatif sonuç alma ihtimaline karşı..
bekle ki 12 gün geçsin..dün yattım günboyu.bugün ayaklandım mecburen..evde yalnızım ,çok sıkıldım,hava çok sıcak..öyle uzak geliyo ki 28haziran..
eşim o yarışma programındaki gibi ''ne hissediyosun'' diye soruyo ikidebir,''sence tutacakmı''...hiçbişey hissedemiyorum,umudetmekten-hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum..gün içinde o kadar az düşünüyorumki içimdeki hücreleri,konsantre olmadığım için yeterince istemediğimi düşünüp Tanrı nın bu sevinci benden esirgeyeceği gibi saçma ama kafamdan atamadığım kaygılarla derin bi suçluluk hissi kaplıyo içimi
34 yaşındayım.öyle çok mutlu çok talihli bi 34 yıl geride bırakmadım.dahası hayatta herşeye geç kalmış hissediyorum kendimi.okulu geç bitirdim,geç evlendim,anne olmak içinde çok geç kaldım.. bu SURPRıZe çok ihtiyacım var ,.mesajımı okursanız lütfen içinizden iyi bi temennide bulunun benim için,buna da çok ihtiyacım var...
sevgiler

canım gözün aydın...bak transferin olmuşş zaman çabuk geçiyo hiç sıkılma....sabırla bekle bakalım ...sakın idrar tahlili falanda yapma sadece moral bozarsın.....kan tahlilini bekle inşallah bebişlerin tutunmuştur....allah kalbine göre versin....

dün transferim yapıldı.4 tane embriyo(merkezde bebek diyolar-içi gidiyo insanın) 5 tane iyi kalitedeki embriyoyu ise donduralım dedik negatif sonuç alma ihtimaline karşı..
bekle ki 12 gün geçsin..dün yattım günboyu.bugün ayaklandım mecburen..evde yalnızım ,çok sıkıldım,hava çok sıcak..öyle uzak geliyo ki 28haziran..
eşim o yarışma programındaki gibi ''ne hissediyosun'' diye soruyo ikidebir,''sence tutacakmı''...hiçbişey hissedemiyorum,umudetmekten-hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum..gün içinde o kadar az düşünüyorumki içimdeki hücreleri,konsantre olmadığım için yeterince istemediğimi düşünüp Tanrı nın bu sevinci benden esirgeyeceği gibi saçma ama kafamdan atamadığım kaygılarla derin bi suçluluk hissi kaplıyo içimi
34 yaşındayım.öyle çok mutlu çok talihli bi 34 yıl geride bırakmadım.dahası hayatta herşeye geç kalmış hissediyorum kendimi.okulu geç bitirdim,geç evlendim,anne olmak içinde çok geç kaldım.. bu SURPRİZe çok ihtiyacım var ,.mesajımı okursanız lütfen içinizden iyi bi temennide bulunun benim için,buna da çok ihtiyacım var...
sevgiler

öncelikle hicbirsey icin gec degil neden gec olsun ki..........bebeklerinin seninle oldugunu düsün konus onlarla ...............icinde hısset yüreginde ......dedigin gibi konsantre ol.........onlar senın bır parcan unutma.......dilerim rabbim sanada isteyen herkese kısmet eder saglıkla mutlulukla huzurla kucaklarımıza alırız....................a.s.

ınş.rabbim sanada tatdırsın canım annelik duygusunu,bol bol dua et,konsantre ol bebeklerine ve artık onların senin bebeklerin olduğunu ve senden kopmayacaklarını telkin et kendine.Rabbim güzel neticeler almanı nasip etsin...Sonucu merakla beklicem...

hayırlı olsun tatlım..arkadaşların da dediği gibi rahat ol,,bol bol dinlen,,evde sakın kendin idrar testi yapma,,gör bak herşey güzel olucak..dualarım seninle :))))

canım merhaba
butun dualarim seninle olucak
sakın agır kaldırma ama gunluk işlerin için ayaga kalk diyorlar
yani evin içinde yuru ama fazla ayakta kalma kendini sakın dinleme tv seyret kitap oku vs ama kendini dinleme yada karnını sev :) okşa geliceksiniz annenizi babanızı mutlu edeceksiniz sizinle yapacaklarım var de onlara hayallerini anlat ama olumsuzluğa kapılma eşini daha çok sev
her fırsatta elini tut
gözlerinin içine bakarak konuş birbirinize sevdiğinizi söyleyin
o zaman bebişlerde annesiyle babasını çok sevicek bizi bekliyorlar diyecekler
bende bugun tedaviye başladım ilk iğnemi oldum
inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerine

ınşş guzel sonuçla sevınırsın canım ............geç kalmadın bence yetrkı gelsın .....yetrkı merhaba desın herşey değer ınş guzel gunler yakın.............ınş sonucunla sevınırız beraber........dua ile

hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın. kafanı dağıt, kendini dinlememeye çalış ve bol bol dua et. Allah hakkında hayırlısını versin. Bu ilk denemen mi?

Bende geriye doğru sayıyorum.12. gün 25 haziran 2009 ne hissettiğimi bilmiyorum.(3. denemem) sadece şükrediyorum. Kitap okuyorum, dinleniyorum, uyuyorum (her yattığımda yatağa uyuyabilme potansiyelim var) ama normalda uykulu bir halim yok. Kilolarımı takıyorum sadece... herkes için dua ediyorum, dua ediyorum, dua ediyorum...

hayırlı olsun canım inşallah Rabbim bebişinle sevindirir sizi
ayrıca anne olmak için hiçte geç değil
bol bol seni mutlu edecek şeyler yap (ben okula gitmiştim öğrencilerimle çok mutlu oluyordum)
sakın sürekli yatarak kendini daha da çok strese sokma ama ağır hareketlerden de kaçın
Hakkınızda hayırlısı Allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah

mapavrili,olmuyo,hazanx,egeliii,brosa,el-muallim,dağlar,akman,esen81,deniz0509,dutname...çok teşekkür ederim..msjımı okuyup bi iyi temenni geçirirsiniz belki içinizden bana dua olur umut olur diye yazmıştım sabah..çok daha fazlasını yapıp paylaşımlarınızla öğütlerinizle bana mutluluk verdiniz..
tedaviye başladığımdan beri ''ya tutarsa'' şeklindeydi yaklaşımım.yanlış anlaşılmasın ,istemediğimden değil,talihime inanmamamdan...şimdi farklı hissetmeye başladım.mutlulukla beraber inançda verdiniz;düşler kurmaya başladım anne olduğuma dair...
deniz0509 ,inşallah tedavin boyunca herşey yolunda gider ve mutlu sonla biter..
dutname, sonucu daha erken alacaksın.umarım senden aldığımız müjdeli haber hepimize moral olur..

34 yaşındayım.öyle çok mutlu çok talihli bi 34 yıl geride bırakmadım.dahası hayatta herşeye geç kalmış hissediyorum kendimi.okulu geç bitirdim,geç evlendim,anne olmak içinde çok geç kaldım.. bu SURPRİZe çok ihtiyacım var ,.mesajımı okursanız lütfen içinizden iyi bi temennide bulunun benim için,buna da çok ihtiyacım var...
sevgiler
canım benım ınan bana bu zorlu yoldan gecen herkes benzer duyguları yasıyor ama beterın beterı var degılmı sükür allahıma bak yumosların olmus transferın yapılmıs bu asamaya gelemeyenler var ama bu ısın en zor kısmı su 12 gun sana katılıyorum beklemek sabırla ne kadar zor...ama ne yapalım bol bol dua edıp beklemekten baska caremız yok allah dermanı olmayan dert vermesın benımde cuma transferım olacak 30 hazıran test gunum ınsallah sen mujde verırısın banada moral olur...

benimde 2. deneme olduğundan korku ve heycan dolu bi bekleyiş oluyor.. ilk koyulduğu andan itibaren hep büyük bi şevkatle sevdim içimdeki hücreli embriyolarımı bebekleirm dedim gelin dedim doktordan rica ettim transfer edildikten sonra rahimdeki görüntünün ultrason çıksını aldım bakıp bakıp duruyoruz ailecek .. seviyoruz .. 3 küçük beyaz nokta.. evlatlarım benimm

Bademcik ,bence endişelenme umut edememekten falan..doktorun dediklerine dikkat et yeter..Yaşmış,yumurta kalitesiymiş falan bilimsel olarak fark yarattığı söylensede benim formda ve çevremde gördüklerimden edindiğim izlenim; sonuçta kısmetinde var ise olmayacak şey oluyo,yok ise olacak şey olmuyo..Ziyanı yok,sürpriz bekler gibi bekle ya tutarsa diye..kafana takmadan ,bu daha iyi..
bu arada 1 günün daha geçti,kaldı 11..yanında olacağım canım..seninle,gülencimle,dutnameyle,adayla hep birlikte sayacağız geriye doğru

bugunde geçerse kaldı 9
gülencim senin içinde dua ediyorum
,nşallah 25 inde çok guzel haberler alacagız arkadaşlar
lütfen kendinizi dinlemeyin başka şeylerle ilgilenin
sizi çok öpüyorm
inanın bende sizin kadar heyecanı hissedebiliyorum artık
çünkü bende dun tedaviye başladım ve iğne saatlerimi sabırsızlıkla bekliyorum siz benden daha zorlu yollardan geçtiniz ve şimdi sıra allahın izniyle o istesin bebişlerinize kavuşmanızda. bunun için dua ediyorum. kucaklarımız boş kalmasın

cnm benim duygularını ne güzel dile getirmişsin ama şuna katılmıyorum geç kalmamışsın herşey vakti saatinde olur allah katında .oyüzden üzülme eğer anne olmanın vakti saati geldiyse hiç bişey bunu değiştiremez. cnm arkadaşım oyüzden pozitif ol kendini şımart. bol bol meyve ye ananas tavsiye ederim .bebeğin tutunmasında çok etkili bir faktör bu meyve .cnm kaldı 11 günün. yanındayız cnm şimdi güzel bir gülücek at ve ben anne olacağıma inanıyorum de .bebekle ilgili video izle kitap oku derim tabi benimkide bi tavsiye en iyisini sen bilirsin cnm sevgilerimle...

gulencim--25 haziran
ben--28 inde
ada67--30 unda
inşallah gökten 3 elma düşer kızlar :-))
deniz0509 kısmetse burda senin 12 yi de sayacağız inşallah ayva göbeklerimizle..
fical ya ben meyve sevmem pek,ananasıda ömrüm boyu yemiş değilim,kabak çekirdeği diyodu forumda biri,onu çitlemek daha kolayıma geldi.ama onun dışında meyve yemeye,protein almaya özen gösteriyorum..
kısmet olurda ''anne''olabilirsem çocuğum okula başladığında 41 yaşında olacağım..ama zamanı geri alamıyo insan..neyse, ben ''güzel bi gülücük atıp'' kendime biraz kiraz yıkayım en iyisi:-))

Back
X