12. gün değeri 401,00 nasıl sizce...

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
Kızlar bir yakınımın dondurulmuşlarla ikinci denemesi.bugün 12. günü değeri 401,0çıkmış.İki tane koymuşlar.İkizmi sizce....

bu değerler çok belirleyici olmuyormuş, doktorum benim değerim için (12.gün 472 idi) tek de olabilir iki de demişti.benim 14. gün kanamam başladı ve düşük yaşadım maalesef.umarım değeri katlanarak gider...

teşekkür ederim arkadaşım.geçmiş olsun sanada.dilerim rabbim hepimizi en kısa zamanda kavuşturur evlatlarımıza.

Kızlar bir yakınımın dondurulmuşlarla ikinci denemesi.bugün 12. günü değeri 401,0çıkmış.İki tane koymuşlar.İkizmi sizce....

deger için bişey diyemem de canım nasıl 2 tane koymuşlar artık tek yumurta transfer ediyorlar doktor bana öyle dedi yaşdan mı kaynakalanıyor acaba :?

benim 12. gün değerim 400 civarıydı. 3. gün embriyosuydu. taze 3. gün embriyosu için çok yüksek bir değerdi tek yumurta ikizi bekliyorduk tekil gebelik oldu. dondurulmuş ise tekil olabilir. sağlıkla kucağına alır arkadaşın inşalllah. darısı tüm isteyenlerin başına....

Son düzenleme:
valla sanki bence üçüz nasılmı 1 tek yumurta ikizi birde tek bebek hayırlısı sonucu katlanarak devam eder inş.

canım eğerki değerin yükselirse yani kimyasal gebelik değilde gerçek gebeli ise net ikiz diyemem ama çoğul gebelik üçüz de olabilir yani ama şölede bişi var tüp bebekte pek üçüz tutmuyo kardeşlerden birini ine ile öldürüyolar çünkü diğer kardeşlerde tehlikeye giriyo sizinki çoğul ama iizmi üçüzmü onu kalp atışında duyarsınız tabi bebişlerin hepsi kendini gösterirse

slm bnm değerim 12.gün 504 tü şuan tek bebek bekliyorum.değerle bebek sayısının alakası yok arkadaşlar burda çok düşük değerle ikiz çok yüksek değerle tek bebek bekleyenler var.hayırlısı ve sağlıklısı olsunda tek çift farketmez yeterki Rabbim annelik duygusunu tattırsın inş.

he bide şu var dondurulmuşlarda değer biraz daha yüksek çıkabiliomuş bnm ilk gebeliğimde 12. gün tam hatırlamıyorum ama yüz küsürdü oda tekdi 17. haftada kaybettik,şimdikide dondurulmuş 12. gün değer 504 buda tek.dondurulmuş olduğu için yüksek çıkabilir.

slm bnm değerim 12.gün 504 tü şuan tek bebek bekliyorum.değerle bebek sayısının alakası yok arkadaşlar burda çok düşük değerle ikiz çok yüksek değerle tek bebek bekleyenler var.hayırlısı ve sağlıklısı olsunda tek çift farketmez yeterki Rabbim annelik duygusunu tattırsın inş.

Haklısın arkadaşım.Amin inşallah....

ne guzel bı haber ınşşşşşşşşş ıkız olabılır gercı benımde degerım 470 dı ve dr ıkız ıhtımalı var dedı ama uç kese gorduk ..........üçüzlerim geldıu ınşşşşşşşş saglıkla gelsın veya gelsınler keseyı gorunce kesınlesır ....tebrık ederım canım

angel 78 canım tbr ederim önmli bir kısmı geçmiş ama şimdisi daha önemli inşallah saglıkla kucagın aalırsın bebegini bırak teki ikizi bitanem boşver önemli olan kaçtane olursa olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı biz isteyenlerin başına dua et bizede bitanem

Back
X