12 gün gecikme

Dscover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2021
20
6
36
Adetim genellikle düzenlidir ama bugünle birlikte 12 gün geciktim ve ilk 8. Günde idrar testi yaptım çok silik çizgi gördüm sonrasında 10.gün sağlık ocağımda kan verdim doktor negatif olduğunu söyledi. E nabızda tahlil sonucunu kendi gözlerimle göremediğim için ve idrar testinde silik çizgi gördüğüm için geç döllenme ihtimalini düşünüyorum. ( hala adet olmadım ve olacak gibi de değilim ilk başlarda adet sancısı gibi sancılarım oluyordu şimdi yok )
Sizce bu durumda böyle bişey olabilir mi ?

Son düzenleme:
Merhaba
Geç döllenme de olsa 12 gün gecikmede kanda çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bi kere daha kan verin siz. Kesinleşmiş olur.

Merhaba
Geç döllenme de olsa 12 gün gecikmede kanda çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bi kere daha kan verin siz. Kesinleşmiş olur.
Evet bencede çıkardı ya .. adet söktürücü verdi doktor hemen de kullanmak istemedim bi kaç gün daha beklicem

bende bekleyeyim biraz bakalım herşey nasip teşekkür ederim :)

Benim.de ilk defa 17 gun gecikti ekim ayinda sonra adet oldum bazen oluyormus kadinlara bir kac kez

Bana da adet söktürücü verdi kullnamdim nihayetinde kemdim adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…