12 gün geciktim

gencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
226
22
48
Konya
kızlar bebeğim olsun çok istiyorum .adetimi 12 gün geçti.ben hala adet olamadım 9.günde de kahverengi iki üç damla lekem geldi hah adet oldum dedim ama yok gerisi gelmedi.
11.günde idrar test yaptım negatif cıktı.ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor ama yok işte gelmiyor.doktora gitmek istemiyorum artık nefret ediyorum doktora gidip geciktim demekten.gerçi ilk kez bu kadar geciktim.benim gibi bunları yasayan var mı? yardım lütfen.

canım idrar testinde çoookkk sonraları çıkıyor benim kız kardeşimde eczanaden alıp yaptığında pozitif ama idrar testinde gözükmedi bir türlü en güzeli kan testi yaptırmak hem kimseye bişey demene gerek yok gt herhangi bir polikliğine beta hcg testi yaptırcam de sonucu al çık hiç sıkma canını

saol canım ya valla kafayı yicem olmazsa yarın kan testi yaptırmaya gidicem inşallah bebiş vardırda sevinirim.

naptın varmı haber merakla bekliyorum :)

hiç sorma öglene doğru gittim test yaptırmaya ögleden sonra cıkıcaktı eve geldim lavobaya gittim süprizzzzzzzzz hastalanmısım anlıyacagın ((resmen benle oyun oynuyor vucudum.
ama herzamankinden çok farklı ve yoğundu.neyse sonuç hüsran (((((

bendede oldu bu durumlar sogan kuru yaptiktan sonra duzene girdim tavsiye ederim
googldan ibrahim saracoglu sogan kuru yaz video kismini tikla dinle ve uygula cnm optumm

bendede oldu bu durumlar sogan kuru yaptiktan sonra duzene girdim tavsiye ederim
googldan ibrahim saracoglu sogan kuru yaz video kismini tikla dinle ve uygula cnm optumm

Aslında soğan kürünü düşündüm ama midem rahatsız soğan bile yiyemiyorumki. tavsiyen için saol canım.peki senin bebişin var mı şuan?

napalım sağlık olsun bidahaki sefere inşallah :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…