12 gün gecti idrar tesi negatif

Regli 10 gun ve ustu gecip idrar testi negatif cikip sonra hamile oldugunu ogrenen varmi

• Ankete Katılan
    6

ceylin2011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
1.826
223
163
Merhaba kizlar
Reglim 12 gun gecti hicbir belirtim yok gibiydi.Sadece bu aksam kahverengi lekelenmem oldu ..ilk cocugumdada lekelenme olmustu sonrasinda bir cikolota kriziyle birlikte kan testi yaptirip hileligimi ogrenmistim.ozamanda simdiki gibi idrar.testim surekli negatif cikmisti...
2012 yiliydi ozaman herhangi bir belirtim varmiydi hatirlamiyorum
Kan testi icin bayram sonrasini bekliyorum.
Varmi bana benzer durumlari olan
Kaynayalim biraz

Ben ben ;) iki cocugumdada ultrasonla bakildiginda ogrendim ilkinde 20 gun gecmisti tonla idrar testi yaptim hep negatifti gec döllenme dedi doktor ikincide ustune adet gordum testler hep negatifti yine ben doktora gittigimde 10 haftaligi geciyordu ucuncudede on gun gecti adetim testte silik cizgi cikti oda gec döllenmeymis benim hikayemde bu ;)

Ben ben :KK66: iki cocugumdada ultrasonla bakildiginda ogrendim ilkinde 20 gun gecmisti tonla idrar testi yaptim hep negatifti gec döllenme dedi doktor ikincide ustune adet gordum testler hep negatifti yine ben doktora gittigimde 10 haftaligi geciyordu ucuncudede on gun gecti adetim testte silik cizgi cikti oda gec döllenmeymis benim hikayemde bu :KK66:
Bu bana iyi geldi canim.
Seninkilerde tam kaçakmis:)

Ben varım ama tam tersiniz 4 kere hamile kaldım. Hepsini de adet geçmeden öğrendim. Hatta kızımı 5 gun kala öğrendim. :D

Kızlar benimde günüm geçti 1 hafta kadar . Test yaptım negatif. Gerçi düzensiz oluyorum 3 aydır. Biraz daha bekleyip olmazsam kanda baktirmayi düşünüyorum.

Ben ben :KK66: iki cocugumdada ultrasonla bakildiginda ogrendim ilkinde 20 gun gecmisti tonla idrar testi yaptim hep negatifti gec döllenme dedi doktor ikincide ustune adet gordum testler hep negatifti yine ben doktora gittigimde 10 haftaligi geciyordu ucuncudede on gun gecti adetim testte silik cizgi cikti oda gec döllenmeymis benim hikayemde bu :KK66:
Merhaba ustune adet gordum dediniz ya normal kanamali adetmi gordunuz bi belirtinz yokmuydu

Benimde 17 gun gecti 3 gun gectiginde kan testi yaptirmistim negatf cikti gecen hafta idrar testi yaptim gene negatif p.tesi hastaneye gidicm ultrasonda baktircam dua edin bana insallah hamileyimdir

Bende aynıyim 12gun geçti 4 gün geçtiğinde yaptım test cikmadi haftaiçi yapcam tekrar test bakalim
Merhaba merak ettim sonucunuz ne oldu bende 12 şubatta adet olmam gerekiyordu hiç şaşmaz 28 günde bir olurum ama hala olmadım iki kere evde test yaptm biri normal biri erken gebelik testi ama negatif hala adet olmadım kafayı yicem hamile değlsemde adetimi olayım buda kötü cnkü ☹️☹️

Back
X