- 23 Kasım 2020
- 373
- 208
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
Çatlatma iğnesinin, vurduğum gün dahil 12. Günündeyim. Sabah kaset test yaptım çizgi yoktu. Yine tutmamış değil mi? Olsa çıkar mıydı sizce? 12. Gün negatif olup pozitife dönen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim iki gun sonra tekrarla. O zaman daha kesin sonuç alirsinÇatlatma iğnesinin, vurduğum gün dahil 12. Günündeyim. Sabah kaset test yaptım çizgi yoktu. Yine tutmamış değil mi? Olsa çıkar mıydı sizce? 12. Gün negatif olup pozitife dönen var mı?
Çok korkuyorum negatif görmekten . Çok mutsuzum3 gün sonra tekrarlayın bence.
Negatif görmekten korkuyorum. İnşallah tutmuştur yaCanim iki gun sonra tekrarla. O zaman daha kesin sonuç alirsin
Kuzum üzmek istemem ama bende geçen ay klomen ovitrelle kullandım 12. Gün negatifti 27.Gün regl oldum inşallah vardır senin canım benimÇatlatma iğnesinin, vurduğum gün dahil 12. Günündeyim. Sabah kaset test yaptım çizgi yoktu. Yine tutmamış değil mi? Olsa çıkar mıydı sizce? 12. Gün negatif olup pozitife dönen var mı?
InsaAllah canim. Ama ne olsa da dunyanin sonu deyil ya. Bak gunler su gibi akip gidiyor. Her ay yeni umut. InsaAllah gerek kalmaz yeni denemelere hamile kalirsin bu ay. Ama ne olur olsun yeni umutlar yeşertmeyi başarmaliyiz. Hayirlisi canimNegatif görmekten korkuyorum. İnşallah tutmuştur ya![]()
Bende geçen ay iğnenin 17. Günü adet oldum canım bu ay ikinci kez kullanıyorumKuzum üzmek istemem ama bende geçen ay klomen ovitrelle kullandım 12. Gün negatifti 27.Gün regl oldum inşallah vardır senin canım benim![]()
İnan elimden geleni yapıyorum kuzum. Şubatta bebeğimi kaybettim. 3 aldır da tedavi gördüğüm halde olmuyor. Psikolojik olarak bittim artıkInsaAllah canim. Ama ne olsa da dunyanin sonu deyil ya. Bak gunler su gibi akip gidiyor. Her ay yeni umut. InsaAllah gerek kalmaz yeni denemelere hamile kalirsin bu ay. Ama ne olur olsun yeni umutlar yeşertmeyi başarmaliyiz. Hayirlisi canim
Kuzum bekle istersen her insanın bir olmaz benim adet belirtilerim başlamıştı o yüzden test yaptım 12. Gün ama 14. Güne kadar yapma demişti doktorum hatta burda 16. Güne kadar bekleyin diyenler var dediğim gibi inşallah vardır benim ilk kullanmamdı geçen ay çok ağrım oldu o yüzden bu ay gitmedim seni üzmek için yazmadım asla ve seni çok iyi anlıyorum çok stresli bi süreç zaten o yüzden 2. Aya gidemedim ben psikolojik olarak kaldıramazdım bu ay olmazsa zaten tekrar gidecem aşılamada olacam burda negatif çıkıp sonraki günler pozitife dönen çok inşallah seninde öyle bi durumun olur olmazsa da Allahtan biz umudumuzu kaybetmeden sabırla bekleyecez benim doktorum 6 aylık bi tedaviden bahsetti ve heran olabilir dedi bu süreçte o gözle bak sendeBende geçen ay iğnenin 17. Günü adet oldum canım bu ay ikinci kez kullanıyorum
Bende 1 mayisda kaybettim 4 aylik ikizlerimi( acini inan çok iyi anliyorum. Bana da doktor 2 ay bekle diyor ama 20 ay sonra hamile kalmisdim diye yine geç olur diye korkuyorum. Rahmim de temiz onumuzdeki ay denemek istiyoruz. Dusuk sonrasi insan daha bi hevesle istiyor anne olmayi. Içindeki boslugu doldurmaya çalisiyor.İnan elimden geleni yapıyorum kuzum. Şubatta bebeğimi kaybettim. 3 aldır da tedavi gördüğüm halde olmuyor. Psikolojik olarak bittim artık
6aylık tedavi dediği klomen mi kuzum? Ne tedavisi?Kuzum bekle istersen her insanın bir olmaz benim adet belirtilerim başlamıştı o yüzden test yaptım 12. Gün ama 14. Güne kadar yapma demişti doktorum hatta burda 16. Güne kadar bekleyin diyenler var dediğim gibi inşallah vardır benim ilk kullanmamdı geçen ay çok ağrım oldu o yüzden bu ay gitmedim seni üzmek için yazmadım asla ve seni çok iyi anlıyorum çok stresli bi süreç zaten o yüzden 2. Aya gidemedim ben psikolojik olarak kaldıramazdım bu ay olmazsa zaten tekrar gidecem aşılamada olacam burda negatif çıkıp sonraki günler pozitife dönen çok inşallah seninde öyle bi durumun olur olmazsa da Allahtan biz umudumuzu kaybetmeden sabırla bekleyecez benim doktorum 6 aylık bi tedaviden bahsetti ve heran olabilir dedi bu süreçte o gözle bak sende![]()
Başın sağolsun kuzum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınBende 1 mayisda kaybettim 4 aylik ikizlerimi( acini inan çok iyi anliyorum. Bana da doktor 2 ay bekle diyor ama 20 ay sonra hamile kalmisdim diye yine geç olur diye korkuyorum. Rahmim de temiz onumuzdeki ay denemek istiyoruz. Dusuk sonrasi insan daha bi hevesle istiyor anne olmayi. Içindeki boslugu doldurmaya çalisiyor.
Evet canım yumurta çatlatma tedavisi aşılama en son rahim filmi tekrar çekelim felan dedi eğer hiç biride olmazsa tüp bebeğe yönlendiririm dedi ama inşallah gerek kalmaz6aylık tedavi dediği klomen mi kuzum? Ne tedavisi?
İnşallah gerek kalmadan Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder kuzum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınEvet canım yumurta çatlatma tedavisi aşılama en son rahim filmi tekrar çekelim felan dedi eğer hiç biride olmazsa tüp bebeğe yönlendiririm dedi ama inşallah gerek kalmaz![]()
Aminn canım inşallah daha fazla yorulmadan yıpranmadan inşallah bi mucize olur da bu ay hamile oluruzİnşallah gerek kalmadan Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder kuzum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
İnşallah kuzum. Doktor da mesaj attı 15. Gün kan testi yap diye. Hiç umudum yok inşallah Rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlarAminn canım inşallah daha fazla yorulmadan yıpranmadan inşallah bi mucize olur da bu ay hamile oluruz![]()
Doktorun en güzelini demiş canım varsa kesin çıkar zaten umudunu kaybetme dediğim gibi bu ay olmazsa gelecek aya Rabbim yeterki sağlık sıhhat versinİnşallah kuzum. Doktor da mesaj attı 15. Gün kan testi yap diye. Hiç umudum yok inşallah Rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlarZaman hiç geçmiyor gibi
Doğru söylüyorsun kuzum. Bekleyip göreceğizDoktorun en güzelini demiş canım varsa kesin çıkar zaten umudunu kaybetme dediğim gibi bu ay olmazsa gelecek aya Rabbim yeterki sağlık sıhhat versinbeklerken evet geçmiyor ama sevdiğin şeylerle oyala kendini sürekli onu düşününce insan takılı kalıyor
![]()