12 günde 6 kilo verdim

melekk93

<3
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
45
41
18
Herkese hayırlı akşamlar. Sevgili akranlarım, ablalarım. Siteye yeni üye oldum. Çoğu zaman takip ediyordum sonunda aranıza katıldım. Ben 22 yaşındayım ve 2 sene içinde 30 kilo aldım. Önceleri bakımlıyım vs. diye kendimi sözde avutuyordum. Sonunda dayanamadım ve farkettim ki kilo varken bakım bir yere kadar. Diyete başladım. 2 haftadan da az sürede 6 kilo verdim 98 kilodan 92 kiloya indim sanırım ödemim gitti vücuttaki. Kararlıyım eski kiloma döneceğim. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim böyle sıcak ve samimi bir ortam yarattığınız için.

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza.öncelikli olarak kilo verme konusundaki isteğin ve azmin çok güzel irade konusunda böylede devam et.yalnız çok kısa sürede vermişsin bahsettiğin 6 kiloyu dikkat et kas ve su kaybı olmasın vücudunda keza uzmanlar uyarıyorlar kısa sürede verilen kilolar genelde yağdan değil kastan ve vücutta bulunan su dan gidiyor diye.sağlığına zarar verebilecek türden bir şey yapmanı istemem.sonrasın da verilen kilo genelde iki katı olarak geri alınıyor diye duymuştum.nasıl verdin peki bu kadar kısa sürede 6 kiloyu biraz bahsedebilir misin ?

Çok teşekkür ederim :) Şöyle anlatayım, oturmuş bir kilom yok genelde 65-68 arası gidiyordum 2 sene öncesinde. Diyetisyene gitmişliğim var o yüzden diyetime güvenle başladım. Vücuttaki suyu kaybetmemek için her gün 4 pet şişe su içiyorum. Öğünler konusunda sıkmıyorum kendimi. Sabah kahvaltısı 2 dilim tahıllı ekmek, bol salatalık domates 1-2 dilim peynir 4 zeytin, taze biber ile tamamlıyorum. Çayımdan şekeri önce 2'ye sonrada 1'e düşürerek azalttım. Kahvaltımı genelde 10da yaparım, saat 1 veya 2de salatalık doğruyorum yoğurduma onu yiyorum 1 kase. Akşam 4 gibi 1 meyve ve yanında 2 adet grissini. Yemeğimi de 7buçukta yiyorum her yemekten yiyorum 1'er kaşık 1 dilim ekmeğimle. Ayrıyetten asla tuz ekmem yemeklere pişerken koyulan tuzla yetinirim. Böylece ilerliyorum :)

Son düzenleme:
diyetisyen önerisiyse sorun yaratmayabilir ama bana yinede 6 kilo fazla geldi canım.yediğin şeylerde gayet normal şeyler aslında.suyuda bol tüketiyormuşsun ne güzel.peki diyetisyene gittiğin dönemde de aynı süreler dahilinde benzer kilolar verebilmiş miydin ? 5,5 aylık kızım var bende dikkat etmeye başladım yediklerime aşırıya kaçmadan çünkü emziriyorum.

Evet abla bende başta şaşırdım 6 kiloya. Diyetisyene gittiğimde sadece 3 kilo vermiştim 2 haftada. Ama o zaman 75 kiloydum bu kadar değildim. Vücudum şoka uğradı sanırım şekeri tuzu bırakınca :)) acelen yok abla, emziriyorsun bebeğini. Dilerim sende istediğin kiloya ulaşırsın :)

inşallah cnm sağol güzel dileğin için.sende kendine dikkat et ama böyle giderse vücudun güçsüz düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…