• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.gununden sonra kanama

Aussie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
914
3
96
İstanbul
dun 12 gunumdu testim pozitif çıktı bugun ise hafif bir kana geldi. boyle bir deneyimi olan var mı?

dun 12 gunumdu testim pozitif çıktı bugun ise hafif bir kana geldi. boyle bir deneyimi olan var mı?

canım sakın endişelenme gebelik belirtisi olabilir benim 2 tanıdığımız da gelmişti ikisinin de brbişi oldu gönlünü ferah tut kaçıncı günündü senin

canım benimde 7.haftada oldu.1 hafta filan sürdü .
daha önce iğne kullanıyordum ben progesteron için.doktorum jele çevirdi.nedense jele başlar başlamaz geçti lekelenme.
telaş yapma sakın.tüpbebk hamilelerinde daha çok yaşanıyormuş nedense.
bende çok korkmuştum.seni anlıyorum.ama beklemekten başka çare yok cnm

canım benimde 7.haftada oldu.1 hafta filan sürdü .
daha önce iğne kullanıyordum ben progesteron için.doktorum jele çevirdi.nedense jele başlar başlamaz geçti lekelenme.
telaş yapma sakın.tüpbebk hamilelerinde daha çok yaşanıyormuş nedense.
bende çok korkmuştum.seni anlıyorum.ama beklemekten başka çare yok cnm

canım bende 6 buçuk haftalık hamileyim bendede muayene ve simir testi sonrası çok az kan geldi korkudan ruhumu teslim ediyodum valla, vede 6 gündür ilk gün bordo daha sonra kahverengimsi leke geliyo daha çok tuvaletteyken, 6 gündür progestan alıyorum hiç kalkmadan yatıyorum sinir bozucu bir durum doktorumsa çok rahat yatacaksın bişey olmaz diyo neden olurmuş sana bişey dedilermi bide bende koyu sarı akıntı vardı bi enfeksiyon çıktı onuda antibiyotikle tedavi etcekmiş, yoksa erken doğuma sebebiyet verirmiş. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim valla ya.

556.1 di değerim dün

selam canım kan değerlerini bi daha ölçtür içine sinmiyorsa benim 6. haftadan sonra kanamam başladı 4 üzlerim vardı 2 si alındı sonra 1 hafta daha kanamalarım oldu daha yeni geçmeye başladı kahverengi lekelenme oluyo sonra kanama bitiyo canım doktorlar yerleşme büyüme tutunma dönemlerinde adetten fazla olmadığı sürece hafif kanama ve lekelenmelerin normal olduğunu söyledi drunuza danışın panik yapmayın stres yaptıkça daha çok kanama yapıyo herkese sağlıklı mutlu gebelikler

Canım benimde sekizinci haftada olmuştu. Koyu renk lekelenme tarzında idi. Sonra bir hafta boyunca damla damla çok ama çok açık ve damla damla gelmişti. İki hafta yatak istirahati birde progestan fitil almıştım. Sonra şükür bir daha olmadı. İnşallah birdaha da olmaz. Sen gönlünü ferah tut canım germe kendini. Dikkat et. Doktorunu dinle bence.Atlatacaksın inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın.Bizim bebişler maalesef nazlı ve zor bebişler en başından beri öyleler. Annelerini korkutuyorlar :)))) Gelince sorarız hesabını :)

bende 10 haftalık hamileyim canım. 3 tane embriyo kondu. 2 tanesi tuttu. 3. nün kesesi var ama içi boş 3 gündür kanama yapıyor. vücut kendi atacakmış. demek istediğim kanamanın bir sürü nedeni var sakın canını sıkma.olumlu düşün .inşallah bebeğini etkileyen bi şey değildir.

Canım dr hiç birşey demedi olur boyle dedi ve yatak progestron ve yatak istirahati verdi. lekelenmem çok çok azaldı ama yine de meraktan öleceğim ben galiba keseleri görene kadar. ay vallahi ömrümden ömrüm gitti :))) Bu tedaviler insana sabırlı olmayı öğretiyooo !!!!!!!!!!!!!!

Kızlar çok sağolun, bugün başka doktora gittim bebiş yer açmak için kazınırken bir pıhtıya denk gelmiş olabilir dedi, kese genişleyip o eriyene kadar rahat yokmuş bana en az 10. haftaya kadar yatıcan dedi o alanı gösterdi, bebeğin arkasında bir fıstk büyüklüğnde, bu alan büyüdükçe düşük ihtimali artarmış benimki küçükmüş o yüzden ümitliydi doktor, kalp atışını alıncada sevindi düşük ihtimali bayağı azalıyomuş, tabi istirahatle, bu durumun sebebi bir ihtimalde düşük plesenta olabilirmiş oda zor ya inşallah değildir hep yatıyosun onda çünkü okumuştum, kızlar Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar sizede huy geldimi, her ayağa kalktığımda ılıklık hissediyo gibi oluyorum ensem ürperiyo yada tuvalete girdiğimde, Nil ciğim düşük korkun ne zaman geçti canım. Bide lekelenmen nasıldı benimki tuvalete girdiğimde kahverengi kahve telvesine su katmışsın gibi çok az günde 2 kere filan oluyo. Kahverengi olunca korkmamak gerekiyomuş eski kanamanı atıyomuşsun, yeterki kırmızı olmasınmış. Bu çok rahatsız edici ilk hamileliğimde hergün 4 km yürüdüm hoplaya zıplaya doğuma gitim Allaha yeterice şükretmedim belkide ondan oldu diyorum :)

Canım benimde sekizinci haftada olmuştu. Koyu renk lekelenme tarzında idi. Sonra bir hafta boyunca damla damla çok ama çok açık ve damla damla gelmişti. İki hafta yatak istirahati birde progestan fitil almıştım. Sonra şükür bir daha olmadı. İnşallah birdaha da olmaz. Sen gönlünü ferah tut canım germe kendini. Dikkat et. Doktorunu dinle bence.Atlatacaksın inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın.Bizim bebişler maalesef nazlı ve zor bebişler en başından beri öyleler. Annelerini korkutuyorlar :)))) Gelince sorarız hesabını :)
Maşallah canım, Allah birdaha hiç yaşatmasın, Ne zaman ayağa kalktın canım vede rahat rahat yürüyüş filan yapabiliyomusun, hareketlerinde bir kısıtlama varmı yani. Bide fitili ne kadar kaç kere kullandın.

Back
X