Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dun 12 gunumdu testim pozitif çıktı bugun ise hafif bir kana geldi. boyle bir deneyimi olan var mı?
dun 12 gunumdu testim pozitif çıktı bugun ise hafif bir kana geldi. boyle bir deneyimi olan var mı?
DR arasdım yatak istirati ve progeston dediAma neden oluyoo ki lekelenme
canım benimde 7.haftada oldu.1 hafta filan sürdü .
daha önce iğne kullanıyordum ben progesteron için.doktorum jele çevirdi.nedense jele başlar başlamaz geçti lekelenme.
telaş yapma sakın.tüpbebk hamilelerinde daha çok yaşanıyormuş nedense.
bende çok korkmuştum.seni anlıyorum.ama beklemekten başka çare yok cnm
556.1 di değerim dün
Maşallah canım, Allah birdaha hiç yaşatmasın, Ne zaman ayağa kalktın canım vede rahat rahat yürüyüş filan yapabiliyomusun, hareketlerinde bir kısıtlama varmı yani. Bide fitili ne kadar kaç kere kullandın.Canım benimde sekizinci haftada olmuştu. Koyu renk lekelenme tarzında idi. Sonra bir hafta boyunca damla damla çok ama çok açık ve damla damla gelmişti. İki hafta yatak istirahati birde progestan fitil almıştım. Sonra şükür bir daha olmadı. İnşallah birdaha da olmaz. Sen gönlünü ferah tut canım germe kendini. Dikkat et. Doktorunu dinle bence.Atlatacaksın inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın.Bizim bebişler maalesef nazlı ve zor bebişler en başından beri öyleler. Annelerini korkutuyorlar :)))) Gelince sorarız hesabını :)