Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal ultrason muayenesinde ölçtü.kadın doğum uzmanı 4.1 ölçtü.hastanede bulunan perinotolog geldi o da 3.55 ölçtüİkili testte mi bu yorumu yaptı yoksa normal ultrason muayenesinde mi
Gideceğim .Amin inşallah dua edinBaşka bir doktora gidip tekrar ölçtürün. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Merhaba bize de böyle bir sonuç verilmişti özel hastaneydi ikili test yaptır falan demişti ben yaptırmadım. Sonra devlet hastanesine gittim orada ki doktor herşeyin normal olduğunu söyledi yine de ikili tarama yaptırdım ama bişey çıkmamıştı çok şükür. Farklı hastanelere farklı doktorlara da görünün. Allahın izniyle sağlıkla gelsin inşallah dünyaya![]()
Çok hatırlamıyorum ama ikili tarama testi yapılabilecek haftalardı 3 e yakın demişti kalınlık baya bi zaman geçtiAmin inşallah. Tek umudum düzelmiş olması başka hastane kontrolünde. Sizin ölçüm kaç çıkmıştı hangi haftadaydınız
Merhaba şimdiki durumunuz nedir acaba? Fetal DNA testi yaptırmış mıydınızAmin inşallah. Tek umudum düzelmiş olması başka hastane kontrolünde. Sizin ölçüm kaç çıkmıştı hangi haftadaydınız
Merhaba şimdiki durumunuz nedir acaba? Fetal DNA testi yaptırmış mıydınızAmin inşallah. Tek umudum düzelmiş olması başka hastane kontrolünde. Sizin ölçüm kaç çıkmıştı hangi haftadaydınız
Yaptırmadım daha sonra perinatolojiye gitti 3.17 çıktı . Dua ediyoruz bol bol sağlıkla alırız kucağımıza diye. Allah tüm evlatlarımıza sağlık versinMerhaba şimdiki durumunuz nedir acaba? Fetal DNA testi yaptırmış mıydınız
Amin İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıYaptırmadım daha sonra perinatolojiye gitti 3.17 çıktı . Dua ediyoruz bol bol sağlıkla alırız kucağımıza diye. Allah tüm evlatlarımıza sağlık versin
Doktor bize de dedi düşse bile ense kalınlığı bir defa yüksek çıktığı için risk var diye. Bizde konuştuk eşimle ve testleri yaptırmamaya karar verdik şu an 14. HaftamAmin İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıbenim de 11. Haftamda 4.5 çıktı fetal sonucumu bekliyoruz . Fetal sonucu temiz gelse bile doktor amniyosentez istenir yine de dedi. Size yapıldı mı amniyosentez kaçıncı haftadasınız? Recep Has diye doktor varmış herkes onu öneriyor bilginiz olsun işinin ehli bir doktormuş
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıDoktor bize de dedi düşse bile ense kalınlığı bir defa yüksek çıktığı için risk var diye. Bizde konuştuk eşimle ve testleri yaptırmamaya karar verdik şu an 14. Haftam
Amin inş dua edin sizde . Ense kalınlığı olup sağlıklı doğan çok bebek var bizde buraya sağlıklı doğumlarımızı yazarız inşallah.İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı![]()