Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim aynı haftalarda bu ultrason görüntüsünde nub teorisine göre kız dediler hatta bu kulüpte ama erkekti. buda kız gibi ama dediğim gibi bence tahminlere bakma fetal dna yaptır maddi durumun varsa hem cinsiyet kesin veriyor hemde down sendromu vs hastalıklar için yanılma payı düşükCinsiyet tahmini alabilir miyiz![]()
Fetal DNA ücreti yüksekbenim aynı haftalarda bu ultrason görüntüsünde nub teorisine göre kız dediler hatta bu kulüpte ama erkekti. buda kız gibi ama dediğim gibi bence tahminlere bakma fetal dna yaptır maddi durumun varsa hem cinsiyet kesin veriyor hemde down sendromu vs hastalıklar için yanılma payı düşük
o zaman şu an için çok erken canım tahmin için 16. hafta da doktor mutlaka tahminde bulunurFetal DNA ücreti yüksek
Fetal DNA ücreti yüksekbenim aynı haftalarda bu ultrason görüntüsünde nub teorisine göre kız dediler hatta bu kulüpte ama erkekti. buda kız gibi ama dediğim gibi bence tahminlere bakma fetal dna yaptır maddi durumun varsa hem cinsiyet kesin veriyor hemde down sendromu vs hastalıklar için yanılma payı düşük
Biliyorum canım 15,16 da söyler devlet doktorları biraz umursamaz mi anlamıyorum pek ilgi yok bir 13,14 olunca özele gidip bakcamo zaman şu an için çok erken canım tahmin için 16. hafta da doktor mutlaka tahminde bulunur
ilk çocuksa farketmez zaten canım sağlıklı olsunda. Allah gönlüne göre versinFetal DNA ücreti yüksek
Biliyorum canım 15,16 da söyler devlet doktorları biraz umursamaz mi anlamıyorum pek ilgi yok bir 13,14 olunca özele gidip bakcam
4 . çocuk 2 erkek 1 kızım var gönlümden geçen kız bebek aşırı tatlı şeyler aseriyiorum ben ki normalde özel bir günde mesela bayram ,sonra kız isteme gibi zamanlarda bile 1 baklava yiyen ben şimdi eşimi gece gece tatlıcı ya yoluyorum ondan dolayı kız doğuyor içime ayaklarım aşırı derecede sıcak buzlu suya sokasim geliyor. Zaten gidip ayakkabımı yıkayıp geliyorum yani o kadar ki böyle sıcak bunlardan dolayı öyle hissediyor olabilirim bilmiyorum ya da öyle istediğim için öyle hissediyorumdur ama meraktan çatlıyorumm rüyada bile gördüm 2 defa ama erkek bebektiilk çocuksa farketmez zaten canım sağlıklı olsunda. Allah gönlüne göre versin
aynen 2 kız iki erkek olmuş olur. benim erkek ikisi de araları 8 yaş. daha da doğurmam Allah sağlık versin ama birinde tatlı diğerinde daha soğuk soğuk ekşi şeyler yemek istiyordum bence hurafe bunların hepsi. Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah4 . çocuk 2 erkek 1 kızım var gönlümden geçen kız bebek aşırı tatlı şeyler aseriyiorum ben ki normalde özel bir günde mesela bayram ,sonra kız isteme gibi zamanlarda bile 1 baklava yiyen ben şimdi eşimi gece gece tatlıcı ya yoluyorum ondan dolayı kız doğuyor içime ayaklarım aşırı derecede sıcak buzlu suya sokasim geliyor. Zaten gidip ayakkabımı yıkayıp geliyorum yani o kadar ki böyle sıcak bunlardan dolayı öyle hissediyor olabilirim bilmiyorum ya da öyle istediğim için öyle hissediyorumdur ama meraktan çatlıyorumm rüyada bile gördüm 2 defa ama erkek bebektierkek olsun kız olsun ikiside canımın parçası hiç farketmez sadece kız olursa kızıma kız kardeşi olur
![]()
Amin çok sağolun cümlemizin evladını bağışlasın rabbimaynen 2 kız iki erkek olmuş olur. benim erkek ikisi de araları 8 yaş. daha da doğurmam Allah sağlık versin ama birinde tatlı diğerinde daha soğuk soğuk ekşi şeyler yemek istiyordum bence hurafe bunların hepsi. Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah