12.hafta da ense kalınlığı???

Panda M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
120
11
48
25
Kızlar 12+4 günlük hamileyim ense kalınlığı 1.8 mm çıktı doktor biraz beni korkuttu ikili testi istedi ama yapmak istemedim sizinki 12.haftada ense kalınlığı kaç mm di ?

İkili test neden istemediniz onu anlayamadım, rutin testler bunlar, bebeğe hiçbir zararı yok
Kızlar 12+4 günlük hamileyim ense kalınlığı 1.8 mm çıktı doktor biraz beni korkuttu ikili testi istedi ama yapmak istemedim sizinki 12.haftada ense kalınlığı kaç mm di ?

Benim 13. haftada 1,70 mm di. Doktorum herşey çok normal çok sağlıklı dedi. Sanırım 3 mm üzeri sıkıntılı oluyo. İkili testi de sorun olsun olmasın diye herkese istiyorlar zaten

Ee bu sorun muymuş bende de 1,5 çıktı. İkili test neden yaptırmıyorsunuz. Elinizde veri olur. Sorun görünürse daha ileri testler yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…