Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu görüntüden anlaşılmıyor doktor mutlaka bacak arasına bakıp söylemiştir canım. Bana kız dendi erkek çıktı. Kız söylendiği zaman genelde değişebiliyor ama erkeğin değişme olasılığı az diye biliyorum. Sağlıkla gelsinDoktorum erkek gibi durduğunu ancak emin olamadığını söyledi, kız hissediyordum ben hep bu haftalar da cinsiyetin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Ultrason resmi ne güzel çıkmış yaaaDoktorum erkek gibi durduğunu ancak emin olamadığını söyledi, kız hissediyordum ben hep bu haftalar da cinsiyetin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için belirttiğiniz gibi doktor ufak bir çıkıntı gördü bacak arasında ancak haftası erken olduğu için de emin olmadığını söyledi.Bu görüntüden anlaşılmıyor doktor mutlaka bacak arasına bakıp söylemiştir canım. Bana kız dendi erkek çıktı. Kız söylendiği zaman genelde değişebiliyor ama erkeğin değişme olasılığı az diye biliyorum. Sağlıkla gelsin![]()
Evet poz verir gibi her yerini rahatça gösteriyor daha 12 haftalık hemen bacak arasını da gösterdi ufacık bir çıkıntı olduğu için de şu an erkek ihtimali üzerinde duruluyor. Teşekkür ederim yorumunuz içinUltrason resmi ne güzel çıkmış yaaaayakları bile belli
Maşallah özel hastane herhaldeEvet poz verir gibi her yerini rahatça gösteriyor daha 12 haftalık hemen bacak arasını da gösterdi ufacık bir çıkıntı olduğu için de şu an erkek ihtimali üzerinde duruluyor. Teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Erkek bence deEvet poz verir gibi her yerini rahatça gösteriyor daha 12 haftalık hemen bacak arasını da gösterdi ufacık bir çıkıntı olduğu için de şu an erkek ihtimali üzerinde duruluyor. Teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Alttaki kız gibi ama üsttekini anlayamadımmerhaba, bizede bi bakarmısınız ,
benim torunlarım 13 haftalıklar![]()
amin sağolun Allah razı olsun inşallahAlttaki kız gibi ama üsttekini anlayamadımsağlıkla gelsinler
![]()
Yorum yapa bilirmisiniz acaba?bacak arasıErkek bence de![]()
Bacak arasından pek anlamıyorum. Yan görünüş varsa bakarınYorum yapa bilirmisiniz acaba?bacak arası
Bacak arasından pek anlamıyorum. Yan görünüş varsa bakarın
Kafa yapısı ve nubu erkek gibi
Doktor yuzde 90 hatta 100 kiz dedi yine de sorasim geliyor birilerineKafa yapısı ve nubu erkek gibi
O zaman kızdır doktordan daha iyi bilemeyiz yaDoktor yuzde 90 hatta 100 kiz dedi yine de sorasim geliyor birilerine![]()
Erkek gibi
Kaçıncı haftada kız dendi sonra değiştiBu görüntüden anlaşılmıyor doktor mutlaka bacak arasına bakıp söylemiştir canım. Bana kız dendi erkek çıktı. Kız söylendiği zaman genelde değişebiliyor ama erkeğin değişme olasılığı az diye biliyorum. Sağlıkla gelsin![]()