Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cıcekkosu cevap verdıgın için benım bı oğlum var onu 14 hafta bıtımınde alttan muayeneyle gorebılmıştı doktor şimdi bu bebeğimde dırek bı acıya dayanarak tahmın ettı ne bılıyım banada erken geldı...hoş iki oğlumda olsa çok güzel olur farketmez ya insanoğlu heves edıyo bi an...evet canım erken. 16 dan önce tahmin edilmemeli,
12 de söyleyip 16 da yanılan doktor çok duydum.
sen kendini kaptırma, 16 muaynesini bekle canım:)
anladım canım.. allah gönlüne göre versin.Sagol cıcekkosu cevap verdıgın için benım bı oğlum var onu 14 hafta bıtımınde alttan muayeneyle gorebılmıştı doktor şimdi bu bebeğimde dırek bı acıya dayanarak tahmın ettı ne bılıyım banada erken geldı...hoş iki oğlumda olsa çok güzel olur farketmez ya insanoğlu heves edıyo bi an...
canım saklıyomu minnoş :) belli olur pozisyon değiştirdiği bi an inşallah.Banada 12. Haftada erkek demişti doktorum 15. Haftada kız olduğunu öğrendik ama şimdi hala soruyoruz kesin mi diye hala göstermiyo :)
16 haftalık oldugumda randevu aldım bakalım o zaman ne diyecekler sabırla beklemek lazım...Aklıma düştü ya şimdi gözümün önüne iki minik oğlan geliyo....aklım yine hep oğlan yetıstırmeye gıdıyo...Doktor alanında epey uzman aslında yanılacagını sanmıyorum ama hayat surprızlerle dolu
Cıcekkokusu yazarım tsbı mıtlaja ama şimdi kafam karıstı tanmin etmeseydı keske...neyse ıkılı test sonucunu aldım saglıklı sıhhatlı ya gerısını rabbbım bılırbenim verdiğim örnekteki yanılmaları yapan da isim veremiyorum ama Ankara'nın en popüler uzman doktoru canım.
belki haklıdır, ama haksız da olabilir.
%50 sonuçta :) hayırlısı olsun kesinleşince yaz lütfen.
Cilekli sakız raBbım oğluna guzel ömurler versın tabıkı bı noktada doktor tecrubesı cok önemli .... sımdı bana zaman zor gecer....cevremdekılerde karnın epey yuvarlaklaşmaya basladı dıyolar aman ne bılıyım işte hele bı kesınlessınde evlat mıs kokusu yeterGünaydın canım.. benim doktorum da 12de erkek dedi 14te gittim kesin erkek dedi. Doktor tecrübeli ise cidden yanılma olmuyor. Bir de duyduğuma gore erkek bebeklerin cinsiyeti çok erken belli olabiliyormus. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat etsin.
Amin canım Rabbim hepinizin evladına sağlık sıhhat güzel ömür versin. Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versinCilekli sakız raBbım oğluna guzel ömurler versın tabıkı bı noktada doktor tecrubesı cok önemli .... sımdı bana zaman zor gecer....cevremdekılerde karnın epey yuvarlaklaşmaya basladı dıyolar aman ne bılıyım işte hele bı kesınlessınde evlat mıs kokusu yeter