Doğuma Hazırlık 12.haftada erkek dedi doktor yanılma olabilirmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

piti88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
816
31
68
Arkadaslar merhaba gecen gun doktor kontrolum vardı 12+1 de 2li tarama testı yapıldı doktor cinsiyet acısını 45 dereceden fazla olup %90 erkek dedi...Tahmin için epey erken değilmi...Sonradan kız çıkarmı:)

evet canım erken. 16 dan önce tahmin edilmemeli,

12 de söyleyip 16 da yanılan doktor çok duydum.

sen kendini kaptırma, 16 muaynesini bekle canım:)

evet canım erken. 16 dan önce tahmin edilmemeli,

12 de söyleyip 16 da yanılan doktor çok duydum.

sen kendini kaptırma, 16 muaynesini bekle canım:)
Sagol cıcekkosu cevap verdıgın için benım bı oğlum var onu 14 hafta bıtımınde alttan muayeneyle gorebılmıştı doktor şimdi bu bebeğimde dırek bı acıya dayanarak tahmın ettı ne bılıyım banada erken geldı...hoş iki oğlumda olsa çok güzel olur farketmez ya insanoğlu heves edıyo bi an...

Sagol cıcekkosu cevap verdıgın için benım bı oğlum var onu 14 hafta bıtımınde alttan muayeneyle gorebılmıştı doktor şimdi bu bebeğimde dırek bı acıya dayanarak tahmın ettı ne bılıyım banada erken geldı...hoş iki oğlumda olsa çok güzel olur farketmez ya insanoğlu heves edıyo bi an...
anladım canım.. allah gönlüne göre versin.
ama dediğim gibi bir sürü yanılan doktor oldu, bi arkadaşıma 12 de erkek gibi dedi 16da kız dedi kesin...
başka arkdaşıma da kız gibi dediler 16da erkek olduğunu öğrendi..

yani tahmin yapıolar ama %50.. en güzeli 16da söylenmesi, anca o zaman netleşiyo bebeklerin genital organları. yok açı yok benziyo falan bunlara inanma canım benden sana tavsiye :) hayırlısı olsun

Banada 12. Haftada erkek demişti doktorum 15. Haftada kız olduğunu öğrendik ama şimdi hala soruyoruz kesin mi diye hala göstermiyo :)

Banada 12. Haftada erkek demişti doktorum 15. Haftada kız olduğunu öğrendik ama şimdi hala soruyoruz kesin mi diye hala göstermiyo :)
canım saklıyomu minnoş :) belli olur pozisyon değiştirdiği bi an inşallah.
belirsizlik kötü oluyor.
ben o sebebple 12.haftada doktorların tahmin yapmasını çok yanlış buluyorum. yetkim olsa yasaklarım o derece :):)

16 haftalık oldugumda randevu aldım bakalım o zaman ne diyecekler sabırla beklemek lazım...Aklıma düştü ya şimdi gözümün önüne iki minik oğlan geliyo....aklım yine hep oğlan yetıstırmeye gıdıyo...Doktor alanında epey uzman aslında yanılacagını sanmıyorum ama hayat surprızlerle dolu

16 haftalık oldugumda randevu aldım bakalım o zaman ne diyecekler sabırla beklemek lazım...Aklıma düştü ya şimdi gözümün önüne iki minik oğlan geliyo....aklım yine hep oğlan yetıstırmeye gıdıyo...Doktor alanında epey uzman aslında yanılacagını sanmıyorum ama hayat surprızlerle dolu

benim verdiğim örnekteki yanılmaları yapan da isim veremiyorum ama Ankara'nın en popüler uzman doktoru canım.
belki haklıdır, ama haksız da olabilir.
%50 sonuçta :) hayırlısı olsun kesinleşince yaz lütfen.

benim verdiğim örnekteki yanılmaları yapan da isim veremiyorum ama Ankara'nın en popüler uzman doktoru canım.
belki haklıdır, ama haksız da olabilir.
%50 sonuçta :) hayırlısı olsun kesinleşince yaz lütfen.
Cıcekkokusu yazarım tsbı mıtlaja ama şimdi kafam karıstı tanmin etmeseydı keske...neyse ıkılı test sonucunu aldım saglıklı sıhhatlı ya gerısını rabbbım bılır

Günaydın canım.. benim doktorum da 12de erkek dedi 14te gittim kesin erkek dedi. Doktor tecrübeli ise cidden yanılma olmuyor. Bir de duyduğuma gore erkek bebeklerin cinsiyeti çok erken belli olabiliyormus. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat etsin.

Günaydın canım.. benim doktorum da 12de erkek dedi 14te gittim kesin erkek dedi. Doktor tecrübeli ise cidden yanılma olmuyor. Bir de duyduğuma gore erkek bebeklerin cinsiyeti çok erken belli olabiliyormus. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat etsin.
Cilekli sakız raBbım oğluna guzel ömurler versın tabıkı bı noktada doktor tecrubesı cok önemli .... sımdı bana zaman zor gecer....cevremdekılerde karnın epey yuvarlaklaşmaya basladı dıyolar aman ne bılıyım işte hele bı kesınlessınde evlat mıs kokusu yeter

Cilekli sakız raBbım oğluna guzel ömurler versın tabıkı bı noktada doktor tecrubesı cok önemli .... sımdı bana zaman zor gecer....cevremdekılerde karnın epey yuvarlaklaşmaya basladı dıyolar aman ne bılıyım işte hele bı kesınlessınde evlat mıs kokusu yeter
Amin canım Rabbim hepinizin evladına sağlık sıhhat güzel ömür versin. Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin

Back
X