- 20 Kasım 2022
- 85
- 129
- 8
- 24
- Konu Sahibi emel yasin
12 haftada erkek dendi değişirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde 10.haftada öğrenmiştik. Ama belli olmaz doktorunuza bağlı kimisi karıştırıyor12 haftada erkek dendi değişirmi
Tecrübesi olan vardır diye sordum beklemek zor çünkü biraz meraklıyımBuradakilerin değişir ya da değişmez demesi neyi değiştirecek? Mecburen bekleyip göreceksiniz.
Bacım Allah korusun çükü düşmediği sürece sanmıyorum değişeceğini ordan el sallıyor bize
14 haftada kız dedi 16 da erkek şu an ben hiç birine inanmıyorum12 haftada erkek dendi değişirmi
Devlettemi ozeldemi14 haftada kız dedi 16 da erkek şu an ben hiç birine inanmıyorum![]()
Ultrasonda bellimiydi acaba12+5 de erkek dedi 16.haftada da değişen bişey olmadı
Evet ikiz benimkiler , erkek çok net görünmüştü kıza yanılma payı bırakmıştı 16.haftada netleşir diyeUltrasonda bellimiydi acaba
Devlette özel devlet ne farkederDevlettemi ozeldemi
Kuzenimin 7. Ayda erkekten kıza dönmüştü. Hem de muayenehane de profesöre gidiyordu.12 haftada erkek dendi değişirmi
Cihazlarında fark varDevlette özel devlet ne farkeder![]()
Sanmıyorum çünkü şehir hastanesine gidiyorum ve özelde bile o cihazlardan yokmuş riskli bi gebeliğim var o yüzden özel bile oraya gönderdiCihazlarında fark var
Evet bunları duyunca içimden acaba mi diyorumErkekten kıza dönmez dedi bana doktor kız dedikten sonra erkekmiş denebilir ama tersi olmaz dedi. Yukarda yazan arkadaşın nasıl öyle demiş doktor bilemedim.
Bacım bunun değişmesini beklemek kırmızı kar yağmasını beklemeniz kadar saçma olur