12. haftada erkek dendi değişirmi

13lere gidiyordum sanırım benim ikili sikintiliyid o yüzden yaptırmıştı
E zaten 13 öncesi söylenen erkek yorumunu ciddiye almanız hata 14 öncesinde cinsel organa değil kemik yapısına göre yapılır yorum daha çok ve net konuşulmaz doktor o haftada nasıl pipi yaratmış ilginç doktorunuz komik olmus.

Benim smdiki hamileliğimde Bi başka Dr nub teorisine göre kız dedi 14ten önce de tahmin edilebiliyor o tuhaf gelmemişti bana kordon gördü sanırım napsin

Benim smdiki hamileliğimde Bi başka Dr nub teorisine göre kız dedi 14ten önce de tahmin edilebiliyor o tuhaf gelmemişti bana kordon gördü sanırım napsin
Evet işte tahmin edilebilir nuba göre konuşulabilir ama bu erkek al buda pipisi denmez o haftada. Şimdiki hamileliğimde 14 dolduğunda doktor kız %99 dedi ilk hamileliğimde oğlumu 12+ haftada bilmiştiniz dedim onu cinsel organa göre söyleyemeyiz kemik yapısına nub göre tahmin olur şimdi ama cinsel organa göre yorum yapıyorum dedi. Pipi diye düşünmesine şaşırdım ben o haftada doktorunuzun neyse netleşmiş en azından testle.

Hmm evet böyle düşününce haklısınız... Netleşti de malesef kaybettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…