Her leke kanama tehlikelidir muayene gerektirir imkan varsa bugün muayeneye gidebilirsiniz kahve lekeyi insanlar normal karşılıyor çoğu zaman ama ben 12 haftaya yakınken kahve leke ile kalp atışı durmuş olduğunu öğrendim hemde öyle beklemiş benle bir süre, tabiki bazende önemsiz lekeler olabiliyor yinede muayne şartMerhaba kızlar. İlk gebeliğim. 6. haftamın sonlarına doğru yoğun bir kanama yaşadım. Paçalarımdan kan aktı desem yeridir. 3 gün hastanede yattım. Sağlıksızsa düşecek zaten. Biz seni kanamadan dolayı sana bir şey olmasın diye yatırıyoruz dediler. Progestan fitili bile ben sorunca verdiler. Şu an 12. haftadayım. Kanamalarım, lekelenmelerim bitmişti. Dün tekrar kahverengi lekelenme gelmeye başladı. Yarın kontrolüm olduğu için sakin kalmaya çalışıyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı? Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sağlıklı, keyifli bir hamilelik geçirebilecek miyim? Bu düşünceler beni çok yoruyor. Lavaboya gitmeye korkar oldum. Ayağa kalkmaya korkar oldum.
Haklısınız. Farkındayım durumun. Fakat gurbetteyim. Yanımda kimse yok. Eşimin işi gereği hep izin alması zor. Yarın muayene için izin alabilmiş. Doktorum kahverengi lekelenme olabilir demişti böyle yoğun bir kanamadan sonra ama neredeyse 2 haftadır kesilmişti kahverengi lekelenme. O yüzden tedirgin oldum. Kendimi çok mu yordum, bilmiyorum. Bir değişiklik olursa acile gideceğim tabii ki bir şekilde.Her leke kanama tehlikelidir muayene gerektirir imkan varsa bugün muayeneye gidebilirsiniz kahve lekeyi insanlar normal karşılıyor çoğu zaman ama ben 12 haftaya yakınken kahve leke ile kalp atışı durmuş olduğunu öğrendim hemde öyle beklemiş benle bir süre, tabiki bazende önemsiz lekeler olabiliyor yinede muayne şart
Siz o kahverengi lekelenme öncesinde hiç kanama yaşamış mıydınız? Yoksa her şey bir anda mı oldu?Her leke kanama tehlikelidir muayene gerektirir imkan varsa bugün muayeneye gidebilirsiniz kahve lekeyi insanlar normal karşılıyor çoğu zaman ama ben 12 haftaya yakınken kahve leke ile kalp atışı durmuş olduğunu öğrendim hemde öyle beklemiş benle bir süre, tabiki bazende önemsiz lekeler olabiliyor yinede muayne şart
Ben iki kayıp biri üç biri beş aylık ve iki dış gebelik yaşadım kötü tecrübe deposuyum o yüzden belki sizi panik etmişimdir cevabımla ama şuan sağlıklı bir oğlum var ellerinden öper 7 buçuk aylık şükürler olsun Rabbime.Siz o kahverengi lekelenme öncesinde hiç kanama yaşamış mıydınız? Yoksa her şey bir anda mı oldu?
Anneler Kulübü’ne üyesiniz. Şu an ne durumdasınız? Sonrasında tekrar gebelik oldu mu?
İnşallah bu sorularım sizi incitmez.
Yok. Panik etmediniz beni. Aksine ben sert bir cevap mı verdim diye düşündüm o an yaşadığım stresle. Oğlunuzu Allah size bağışlasın. Rabbim bir daha hiç acı yaşatmasın. Yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. Gerçekten çok zormuş. Annelik bebek rahme düştüğü an başlıyormuş. İnsan yaşamadan anlamıyormuş..Ben iki kayıp biri üç biri beş aylık ve iki dış gebelik yaşadım kötü tecrübe deposuyum o yüzden belki sizi panik etmişimdir cevabımla ama şuan sağlıklı bir oğlum var ellerinden öper 7 buçuk aylık şükürler olsun Rabbime.önceki sorına gelince lekelenmem olmuştu yedinci haftada pembe o gebelikte sonrada işte bidaha olmadı belirti vermeden kaybetmişim o kahve leke sonrası doktora gidince öğrendim
Anneliğin her aşaması çok zor ilk öğrendiğimiz andan itibaren başlıyor doğuncada devam ediyor hep bir panik haliYok. Panik etmediniz beni. Aksine ben sert bir cevap mı verdim diye düşündüm o an yaşadığım stresle. Oğlunuzu Allah size bağışlasın. Rabbim bir daha hiç acı yaşatmasın. Yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. Gerçekten çok zormuş. Annelik bebek rahme düştüğü an başlıyormuş. İnsan yaşamadan anlamıyormuş..
Son iki gidişimde doktorlar kanama alanın yok. Sen hamilesin, hasta değilsin. Sürekli yatma deyince eşimin yükünü hafifletmek için en azından yemeği yapayım dedim. Dün de arkadaşlarımla dışarıda biraz oturdum. Üşüttüm belki de o an. Bilemiyorum ki. 12. haftaya girince gel demişti doktor. Yarın SAT’a göre 12+2 oluyor. Fitili günde iki kere kullanıyorum. Çevremde herkes erkek hissediyor. Ben de öyle. Şu an siz de söyleyince şaşırdım. İnşallah sağlıklıdır yavrum..Anneliğin her aşaması çok zor ilk öğrendiğimiz andan itibaren başlıyor doğuncada devam ediyor hep bir panik halikendini yorduysan temizlik dalan yaptıysan yakın zamanda ondanda leke gelebilir kahve kan eski kurumuş kan oluyor genelde önemli olan devam edip kırmızıya dönmesin progestan varsa elinde içebilirsin veya fitil olarak atabilirsin yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin cinsiyet belli oldumu bilmiyorum ama içimden erkek geçti bebişin için
Sağlıklıdır inşallah annesi bidaha tekrardan leke geldimiSon iki gidişimde doktorlar kanama alanın yok. Sen hamilesin, hasta değilsin. Sürekli yatma deyince eşimin yükünü hafifletmek için en azından yemeği yapayım dedim. Dün de arkadaşlarımla dışarıda biraz oturdum. Üşüttüm belki de o an. Bilemiyorum ki. 12. haftaya girince gel demişti doktor. Yarın SAT’a göre 12+2 oluyor. Fitili günde iki kere kullanıyorum. Çevremde herkes erkek hissediyor. Ben de öyle. Şu an siz de söyleyince şaşırdım. İnşallah sağlıklıdır yavrum..
Dün eve gelince hemen fitili koydum. Ondan sonra daha gelmedi. Bu sabah da fitili koyduktan 1-2 saat sonra fitilin kalıntıları ile beraber çok az geldi. Tam 12. haftaya girdik diye rahatlarken bu bizde biraz çok etkisi yarattı.Sağlıklıdır inşallah annesi bidaha tekrardan leke geldimi
Çok teşekkür ederim ilgiyle cevap verdiğiniz için. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim.bugün biraz istirahat et yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?