Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16. hafta daha kuvvetli muhtemeldir... bana 16. haftada % 100 kız dedi...
Hayırlsı olsun ... saglıkla al bebeini kollarına
canım bana doktor 14. haftada kıza benziyor dedi 16. haftamda da %80 kız dedi:CüvCüv: bakalım şimdi iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı o zaman net belli olur dedi.hayırlısı olsun.ama genelde 16. haftadan itibaren yanılmıyorlar pek.bizim sıpada baş aşağı duruyordu doktor bir türlü göremedi sadece biraz rahatsız etti oynasın die bizimkisi inatçı göstermiyor![]()
DR. 12. haftada %70 kız dedı 16 haftada şimdide erkege benzıo dedı sizinde böle bı durm basınıza geldımı kızlar geldıyse hangı haftadakı tahmın dogru cıktı ?
doktorun ne kadar tecrubeli bilemiyorum ama, bazen kordonu erkeklik organi ile karistiriyorlarmis doktorlar.
uzman tv cok guzel acikliyor.. bi goz at oraya istersen...
benim basima gelmedi ama boyle birsey ama cogunlukla ilk tahminler dogru cikiyor diye biliyorum. erkek de olabilir onelmli degil, saglikli olsun da sen kafana takma cinsiyeti...
esyalari da turunculu, yesilli al simdilik :1rolleyes:
cinsıyet önmlı degıl bzim için sadece göbişimi nasıl sevecegım onsundaa sorunoluo![]()
DR. 12. haftada %70 kız dedı 16 haftada şimdide erkege benzıo dedı sizinde böle bı durm basınıza geldımı kızlar geldıyse hangı haftadakı tahmın dogru cıktı ?
14. haftada %90 kız dedi 16. haftada başka dr kontrole gitmiştim ben kız olduğuna eminim bu arada dr bebeğimiz erkek deyince şok oldum dayanamayıp ertesi gün başka dr gittim oda erkek dedi.Kesinleşti artık oğlum olucak inşallah..