Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doktorum bana 12+4'te % 90 erkek dedi.
Aranızda bu haftalarda yapılan tahminlerin daha sonra değiştiğini gören/yaşayan oldu mu?
Aslinda tabi ki cinsiyeti falan önemli değil ama hamilelik belirtilerim ve içimdeki kuvvetli his o kadar çok kız gibi ki, doktorun gözüne mi inanayim, kendi içime doğana mi bilemedim :) acaba erkek denip kız çıkma yuzdesi nedir merak ettim.
Aslinda tabi ki cinsiyeti falan önemli değil ama hamilelik belirtilerim ve içimdeki kuvvetli his o kadar çok kız gibi ki, doktorun gözüne mi inanayim, kendi içime doğana mi bilemedim :) acaba erkek denip kız çıkma yuzdesi nedir merak ettim.
Allah'im önce sağlıklı ve hayirlisini nasip etsin, evladin kızı erkeği olmaz. Ama gönlümden geçeni de verse, çifte kavrulmuş olur :)) hakkimizda hayirlisi olsun.
umarım gönlünden geçen olur canım :))
Aranızda bu haftalarda yapılan tahminlerin daha sonra değiştiğini gören/yaşayan oldu mu?