Doğuma Hazırlık 12. haftada yapılan tahminler 16-17. haftada degisir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
68
İstanbul
Kızlar doktorum bana 12+4'te % 90 erkek dedi.
Aranızda bu haftalarda yapılan tahminlerin daha sonra değiştiğini gören/yaşayan oldu mu?

erken hafta tahminlerinde değişen olabiliyor bu birazda doktorun tecrübesine kalmış bir durum

Aranızda bu haftalarda yapılan tahminlerin daha sonra değiştiğini gören/yaşayan oldu mu?

bana 12+1 de kız gibi dedi ama ben çok ısrar etmiştim bi tahmin edin diye 15+6 da kesin erkek olduğunu öğrendik ama dktr bize bi yüzde falan vermedi hatta 3 aylık yapılan cinsiyet tahminleri değişebilir demişti

Aslinda tabi ki cinsiyeti falan önemli değil ama hamilelik belirtilerim ve içimdeki kuvvetli his o kadar çok kız gibi ki, doktorun gözüne mi inanayim, kendi içime doğana mi bilemedim :) acaba erkek denip kız çıkma yuzdesi nedir merak ettim.

Benim görümcemin bebegine 19 haftaya kadar hep erkek dediler :) ama 22 haftada yapılan ayrıntılı ultrasonda kız oldugu ortaya çıktı.Bebegin göbek kordonu kapatıyormuş bacak arasını doktorlarde bunu hep bebegin pipisi die tahmin etmişler:)
bende dün gece rüamda kızım olacagını gördüm inş rabbim bunu sanada banada nasip eder:) tabiki önce saglıklı olsunlarda.

vala banada dktor kız gibi dediğinde ben eşime dedim erkek ben öyle hissediyorum diye ama sizin ki emin konuşmuş galiba sizde gördünüzmü pipi falan gösterdimi doktor :) valla bilemiyorum yüzde nedir...

Doktorum tahminler konusunda çok iyi bi doktordur aslinda, yanilmasina pek ihtimal vermiyorum ama işte içimdeki ses susmuyor. Pipi gördüğünü sanmiyorum, sanirim başka belirtileri oluyormus o haftalarda. Kiz ve erkegin genital organlari o haftalarda cok benziyor çünkü. Ama tecrübeli doktorlar ayiriyor genelde.

bende 12+4 te öğrendim doktorum ben kız gördüm dedi .herkes soruyordu tabi kız dedim mi aaaa çok erken söylemiş değişir o dedi kayınvalidem senin karnının şekli oğlana benziyor dedi yani herkes herşeyi dedi tabi beni aldı bi sıkıntı stres acaba kız mı erkek mi acaba doktor yanıldı mı yada beni kandırdı mı vs.. 19. haftada gene kız dedi eminsiniz demi değişmemiş demi dedim güldü yok değişmemiş dedi

ne hissettiğin evet genelde önemli ben hep kız dedim oğlum demeye bile dilim varmıyordu ki oğlan çocuklarını da çok severim illede erkek ya da illede kız demedim ama kız gibi hissettim hatta hissetmekten de öte konuşurken ilk kıpırtılarını hissederken hep kızım dedim eşim kızım diyordu deme ya oğlansa ve bize alınıyorsa derdim ama hiç oğlum diyemezdim ve sonuç kız rabbim hayırlısını nasip etsin bu arada arkadaşlarım da genelde 12-13. haftalarda öğrenmiş ve değişmedi

Benimki degismedi 12 haftada erkege benziyor ama kesin degil dedi bugun gittim 16+6 kesin erkek dedi erkek bebek genelde degismiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim doktorum 16 haftadan önce ben söylemiyorum dedi.
Ama benimle aynı dönem hamile olan bir yakın arkadaşım ikili test sırasında (12-13.hafta) erkek yüksek ihtimalle dediler.
15. haftada kesin kız dediler.
18. haftada %90 kız demişler :) Hala net değil kızcağız merakta

Yani doktorun deneyimine göre değişiyor sanırım ama en net detaylı ultrasonda öğreniliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…