12 haftadan sonra cinsiyet değişir mi

an-gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
226
102
33
29
Kızlaaar ikili testte doktor hem normal hem 3 boyutlu baktı ve %85 kız dedi. Kızınız olacak dedi. Değişir mi sizce ? Erkeğe dönme ihtimali var mı? Bir an önce alışveriş yapmak istiyorum çok hevesliyim..

Yani bence 16. Haftaya kadar kesin konuşmamak lazım supriz yapabilir bide alışveriş için erken değil mi yaa

Yani bence 16. Haftaya kadar kesin konuşmamak lazım supriz yapabilir bide alışveriş için erken değil mi yaa
Babamız hevesli biraz başlayalım alalım bir şeyler diye 20 gün sonra kontrolüm var kesinleşir diye düşünüyorum sizce de kesinleşir mi ?

Babamız hevesli biraz başlayalım alalım bir şeyler diye 20 gün sonra kontrolüm var kesinleşir diye düşünüyorum sizce de kesinleşir mi ?
Kesinleşir gibi ya ama siz detaylı ultrasonda bi kere daha baktırın derim bende 17.haftada öğrenmiştim detaylıda da teyit ettirdim

Kesinleşir gibi ya ama siz detaylı ultrasonda bi kere daha baktırın derim bende 17.haftada öğrenmiştim detaylıda da teyit ettirdim
Detaylım 19 Ağustos’ta of nasıl sabredeceğimmm ne kadar güzel süreçler bunlar sağlıkla da kucağımıza alırız inşallah

Sen ne yaptın canım doğum oldu mu? Sezaryen normal gidip geliyordun ? Öyle hatırlıyorum sanki

Ben net olarak fetal dna da öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…