12 haftalık bebek gelişimi

esma 12

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
19
8
6
30
Hanımlar selam 12 haftalık gebeyim bugun ikili test oldum doktor kollarının henüz oluşmadıgını söyledi çok endişeliyim oluşurmu daha birisi bişey söylesin lütfen

Bişey demedi henüz kolları oluşmamış dedi böyle bi durumda olan varmı acaba onu merak ettim

Hanımlar selam 12 haftalık gebeyim bugun ikili test oldum doktor kollarının henüz oluşmadıgını söyledi çok endişeliyim oluşurmu daha birisi bişey söylesin lütfen
Acaba oluşmadı mı çok mu küçük 🤔
Ben geçtiğimiz cuma gittim test için, her şey yolunda dedi hatta 5 gün ileride boyu falan. Muayene esnasında video çekmiştik, eve gelip izlediğimde kol kısımları belli belirsiz baya küçük duruyor. Belki sizin de öyledir ve doktor dikkatli bakmamıştır. Kaç haftalık olduğunu söyledi mi ultrason ölçümüne göre? Geç döllenme sebebiyle haftasından küçük de olabilir. İyi düşünün.

Teşekkür ederim ferahlattıız beni devlet hastanesine gittim zaten henüz oluşmamış dedi olumsuz bişey olsaydı söylerdi muhakkak diyedüşünüyorum bir oğlum bide kızım var bu 3.hamileligim insan yinede korkuya kapılıyo inş saglıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

Teşekkür ederim ferahlattıız beni devlet hastanesine gittim zaten henüz oluşmamış dedi olumsuz bişey olsaydı söylerdi muhakkak diyedüşünüyorum bir oğlum bide kızım var bu 3.hamileligim insan yinede korkuya kapılıyo inş saglıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
Merhaba son durumunuz nedir. İnş her şey yolundadır

Back
X