- 11 Mart 2025
- 62
- 12
- 3
- 25
- Konu Sahibi gullltanem
Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim bugün çok şiddetli baş ağrım var karnımda ağrıyor doktora gitmeme daha 10 gün var acile gitsem ultrasonla bebeğe bakarlarmı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakarlar canım tıp fakültesine gitme şansın varsa orda bakıyorlarMerhaba kızlar 12 haftalık hamileyim bugün çok şiddetli baş ağrım var karnımda ağrıyor doktora gitmeme daha 10 gün var acile gitsem ultrasonla bebeğe bakarlarmı![]()
Bu aralar salgın da var beninde baş ağrısı boğaz ağrısı karın ağrısı vs oldu ağır grip gibiydi gece acile gittim bebeğe baktılar sonra serum taktılar sende endişelenme oluyor böyle şeylerMerhaba kızlar 12 haftalık hamileyim bugün çok şiddetli baş ağrım var karnımda ağrıyor doktora gitmeme daha 10 gün var acile gitsem ultrasonla bebeğe bakarlarmı![]()
Merhaba bakıyorlar Benim iki gün boyunca vajinamda garip ağrılar oldu iğne batmaları falan idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye acile gittim vajinal yolla bakıldı salı günü bebeğimin kalp atımını duyacakken dün gece duydum ve çok mutlu oldum ihmal etmeyin acil bir durum söz konusu iseMerhaba kızlar 12 haftalık hamileyim bugün çok şiddetli baş ağrım var karnımda ağrıyor doktora gitmeme daha 10 gün var acile gitsem ultrasonla bebeğe bakarlarmı![]()
Tamamdır çok teşekkür ederimBakarlar canım tıp fakültesine gitme şansın varsa orda bakıyorlar
Grip gibimi tam bilmiyorum ama karnımda hararetli tuhaf bir ağrı var bayadır geçmedi endişelendim bendeBu aralar salgın da var beninde baş ağrısı boğaz ağrısı karın ağrısı vs oldu ağır grip gibiydi gece acile gittim bebeğe baktılar sonra serum taktılar sende endişelenme oluyor böyle şeyler
Kaçıncı haftadaydınız peki kimileri 20. Haftadan önce duyulmaz diyorlardaMerhaba bakıyorlar Benim iki gün boyunca vajinamda garip ağrılar oldu iğne batmaları falan idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye acile gittim vajinal yolla bakıldı salı günü bebeğimin kalp atımını duyacakken dün gece duydum ve çok mutlu oldum ihmal etmeyin acil bir durum söz konusu ise
Dün 6+6'ydı gece bugün 7+0. 20 biraz ütopik değil mi kim dedi 20 diye 6 haftadan sonra genelde duyuluyor Bebek kalbiKaçıncı haftadaydınız peki kimileri 20. Haftadan önce duyulmaz diyorlarda
Yok normalde doktorda 6 yada 7. Haftada duyuluyor kalp atışları ama sanırım sağlık ocağında ve acillerdeki cihaz küçük oluyo diyorlar 20. Haftadan sonra anca duyuluyor diyorlar hiç gitmedim ama bu şekilde ağrım devam ederse gidicem bakalımDün 6+6'ydı gece bugün 7+0. 20 biraz ütopik değil mi kim dedi 20 diye 6 haftadan sonra genelde duyuluyor Bebek kalbi
Nasıl oldunuz üşütmüş olabilir misinizYok normalde doktorda 6 yada 7. Haftada duyuluyor kalp atışları ama sanırım sağlık ocağında ve acillerdeki cihaz küçük oluyo diyorlar 20. Haftadan sonra anca duyuluyor diyorlar hiç gitmedim ama bu şekilde ağrım devam ederse gidicem bakalım
Sağlık ocağını anlamamışım evet duyabilirsiniz ama acile gitmekten çekinmeyinYok normalde doktorda 6 yada 7. Haftada duyuluyor kalp atışları ama sanırım sağlık ocağında ve acillerdeki cihaz küçük oluyo diyorlar 20. Haftadan sonra anca duyuluyor diyorlar hiç gitmedim ama bu şekilde ağrım devam ederse gidicem bakalım
Biraz daha hafifledi ara ara artıyo ama dediğiniz gibi üşütmüş oladabilirim bulunduğum yerin hastanesi pekte iyi değil açıkçası ondan çok zorda kalmayınca gitmeye çekiniyorum inşallah geçer bakalımNasıl oldunuz üşütmüş olabilir misiniz