12 haftalık gebelik acilde bebeğe bakılırmı

gullltanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
62
12
3
25
Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim bugün çok şiddetli baş ağrım var karnımda ağrıyor doktora gitmeme daha 10 gün var acile gitsem ultrasonla bebeğe bakarlarmı

Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim bugün çok şiddetli baş ağrım var karnımda ağrıyor doktora gitmeme daha 10 gün var acile gitsem ultrasonla bebeğe bakarlarmı
Bu aralar salgın da var beninde baş ağrısı boğaz ağrısı karın ağrısı vs oldu ağır grip gibiydi gece acile gittim bebeğe baktılar sonra serum taktılar sende endişelenme oluyor böyle şeyler

Merhaba bakıyorlar Benim iki gün boyunca vajinamda garip ağrılar oldu iğne batmaları falan idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye acile gittim vajinal yolla bakıldı salı günü bebeğimin kalp atımını duyacakken dün gece duydum ve çok mutlu oldum ihmal etmeyin acil bir durum söz konusu ise

Bu aralar salgın da var beninde baş ağrısı boğaz ağrısı karın ağrısı vs oldu ağır grip gibiydi gece acile gittim bebeğe baktılar sonra serum taktılar sende endişelenme oluyor böyle şeyler
Grip gibimi tam bilmiyorum ama karnımda hararetli tuhaf bir ağrı var bayadır geçmedi endişelendim bende

Kaçıncı haftadaydınız peki kimileri 20. Haftadan önce duyulmaz diyorlarda

Dün 6+6'ydı gece bugün 7+0. 20 biraz ütopik değil mi kim dedi 20 diye 6 haftadan sonra genelde duyuluyor Bebek kalbi
Yok normalde doktorda 6 yada 7. Haftada duyuluyor kalp atışları ama sanırım sağlık ocağında ve acillerdeki cihaz küçük oluyo diyorlar 20. Haftadan sonra anca duyuluyor diyorlar hiç gitmedim ama bu şekilde ağrım devam ederse gidicem bakalım

Nasıl oldunuz üşütmüş olabilir misiniz

Sağlık ocağını anlamamışım evet duyabilirsiniz ama acile gitmekten çekinmeyin

Nasıl oldunuz üşütmüş olabilir misiniz
Biraz daha hafifledi ara ara artıyo ama dediğiniz gibi üşütmüş oladabilirim bulunduğum yerin hastanesi pekte iyi değil açıkçası ondan çok zorda kalmayınca gitmeye çekiniyorum inşallah geçer bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…