12 haftalik gebelikte kanama yaşayanlar

mimozacicegim213

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
45
12
8
24
Merhaba hanımlar . 12+6 günlük hamileyim bu sabah oturduğum yerden birden kanamam oldu şiddetli ağrılar eşliğinde hemen hastaneye gittik . Bebeğimiz iyi şükür ama kanamanın nedenini bulamadılar . Progestan 200 MG + prolutan depot iğne verdiler . Geçen aydanda kanamam olmuştu fakat bu kadar şiddetli değildi . Benimle aynı durumu yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı ? Çok korkuyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

Rahim boyunu ölçtür

Öncelikle geçmiş olsun kanaman ilişki sonrası olduysa eğer belli bir haftaya kadar ilişki yapma mutlaka . doktorun verdiği ilaçları aksatma eğer ki aksatirsan ilacın kendisi de kanama yapabilir yani düzensiz kullanırsan onda da kanaman olabilir bende gebeliklerimde kanama yaşadım ve 18. Haftaya kadar progestan hap kullandım çok şükür çocuklarım saglikli doğdular burda stres de önemli bi faktor kanaman oldu diye stres yaparsan bebek etkilenir zaten ilk 12 hafta kanama ve dusuklerin en çok olduğu haftadır onun için dinlen kabız kalma ve ilişki yapma

Allah razı olsun içime su serptiniz . Kanamam birden oldu ilişki esnasında değil bende anlamlandıramadım oturduğum yerde ıslandığımı fark edip lavaboya gidince çok kötü oldum . İnşallah bende bebeğimi sizin gibi sağlıkla alırım kucağıma

İnşallah sağ salim doğar bugünleri unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…