12 Haftalik hamileyim karin alt agrisi

emos1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
39
10
3
30
Merhaba Kizlar bn 12 Haftalik hamileyim dr afedersnz iliskiye girebilirsnz dedi bügün ilk kez oldu birliktelik 2 defa ve orgazm oldum Sonra hafif agri oldu gecti kasilma oldugu icin üzerinden 5 Saat Fln gecti ama simdi alt karnim agriyor iliskiyle alakasi varmidir yksa normalmi endise etmeye basladim pisman oldum dha girmem korkmama gerek varmi arada aklima gelior kalbi felan durur mu birsy olckmi Rabbim korusun

Bebeğe bir şey olmaz bebeğe kadar ulaşamazsınız ama boşalma olduysa spermler kasılmalara yol açıyor yinede aklınızda kalmasın bir kontrole gidip baktırabilirsiniz bebeğe

Bebeğe bir şey olmaz bebeğe kadar ulaşamazsınız ama boşalma olduysa spermler kasılmalara yol açıyor yinede aklınızda kalmasın bir kontrole gidip baktırabilirsiniz bebeğe
Yok cnm esim afedrsn prezervatif kullandi iste Banada korku basti birden karnimin alti agriyinca

2 defa olduğu için bence olmuş olabilir. Benim de bi keresinde olmuştu sonrasında hafif sancı gibi kasıkta batma

Yok cnm esim afedrsn prezervatif kullandi iste Banada korku basti birden karnimin alti agriyinca
Hormonal tetiklemiş olabilir demekki orgszm olmak siz yinede doktorunuza danışın izin verirse devam edersiniz canım

Bende 2.5 aylık hamileyim ağrın olması çok normal içini ferah tut inşallah hayırlısıyla birşey olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…