Bayanlar benim gögüs. Belirtilerim ve karin agrilarim yok oldu...makat kisminda kaşıntı oldu wcye gittim hafif kan vardi. Ne zorlamıstım nede büyük abdestimi yapmıstım. Cok acik pembe belli belirsiz ön kısıma baktm sari akinti geldi korkuyorum acaba o kan makattanmı geldi yoksa öndenmi diye kabizlik var ve bugün 5-6 saat arabayla yolculuk yaptk bir kac kere indm yürüdüm fakat popom agridi oturmaktan acaba kan arkadan mi gelmistir yoksa öndenmi onu kafama taktım. Birdaha baktıgımda hic bisey gelmedi .. korkuOrum belirtilerde yok diye arada bi adet olcam gibi agriyo hafif gidiyo okadar... doktorumda tatilde...ıstesemde gidemem sehir dısındayım lütdem yardım
Vajinadan gelen bir kansa bile devam etmedigi icin dusuk gibi bir durum yoktur su an. Belli bir haftadan sonra zaten agrilar ve gogus hasaasiyeti bitiyor takilma ona...
Makattan olabilir, catlak filan vardir belki bilemedim takip etmekte fayda var
Vajinadan gelen bir kansa bile devam etmedigi icin dusuk gibi bir durum yoktur su an. Belli bir haftadan sonra zaten agrilar ve gogus hasaasiyeti bitiyor takilma ona...
Makattan olabilir, catlak filan vardir belki bilemedim takip etmekte fayda var
Takıp edıyorum ama yok bısey. Zorlama falanda olmadıgı ıcın tuhafıma gıttı. Daha sonra wcye gıttm büyük abdestımı yapabıldım affedersn kan falan yoktu.