12 haftalık olanlar ❤️

Mavisim112

Bebegim ❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
1.112
322
43
33
Canlarımm Bu zamana kadar neler yaşadınız şuan nasılsınız? Heyecan korku varmı.. Gelin paylaşalım :)
Benim 5.haftadan itibaren bulantım başladı ve hala bitmedi malesef (
Arada baş ağrılarım oluyor.. Ama şiddetli değil şükür..
2/3 gündür göbeğimde çizgi belirginleşmeye başladı.. Canım kesinlike tatlı şeyler istemiyor.. Cinsiyeti aşırı merak ediyorummm :)
Sizde durumlar ne ?

yerim onu bende seninkini merk ediyrumm valla canm sakın haber vermeyi unutma

yerim onu bende seninkini merk ediyrumm valla canm sakın haber vermeyi unutma
Yokk canım benim unuturmuyum hiç :)) cumaya az kaldı terminim var ikili test için.. Bişey diyecekmi bakalımm.. Bende rüyalarımda hep erkek çocuğu görüyorum

Yokk canım benim unuturmuyum hiç :)) cumaya az kaldı terminim var ikili test için.. Bişey diyecekmi bakalımm.. Bende rüyalarımda hep erkek çocuğu görüyorum
ayy yerim onu cuma bende gitcem doktora cinsiyeti öğrendikten sonra gitmedim hiç başka bi doktor deniyceğim cuma günü bakalım canmm .. inş söler doktorunn ..

ayy yerim onu cuma bende gitcem doktora cinsiyeti öğrendikten sonra gitmedim hiç başka bi doktor deniyceğim cuma günü bakalım canmm .. inş söler doktorunn ..
İnşallah canm öğrenip rahatlamak istiyorum düşünmek istemiyorum gerçekten sıkmaya başladı :))
Bende hatta cumadan önce gitsemmi diyorum ama sabır edicem heralde.. Sende git bakalım bebiş napıyo nasıl paşa görmüş olursunn :)

he valla merk ediyom bende nasıl byüdü mü diyee cinsiyeti öğrendiktn sonra geçiyo insanın bütün merkı mis gibi geçiyo zmn inş bi an önce öğrenirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…