Doğuma Hazırlık 12 haftalıkken cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
Mrb.kızlar bugün doktora gittim 12+3 hamileyim çok şükür iyi bebeğim hareket ediyodu cinsiyetini sormadım doktora kendisi dedi belli değil daha küçük ama kemik yapısına göre % 90 erkek dedi acaba kesin midir yoksa değişebilir mi 3 hafta sonra tekrar gidecem

canım sen ne istiyosan allah onu versin sağlıkla inşallah benim de n bir oğlusum olur:)

kemik yapısına göre nasıl oluyor canım?? bence bir anne baba çok iriyse bebekte iri oluyor. doktorlarda iri bebeği görünce erkektir diyor bence en garantisi pipiyi görmek ayrıca nub teorisi daha doğru tutuyor sanki :)

galiba ensesi kalındı :):):):)bende bilmiyorum cnm ya damdan düşer gibi söyledi pipi falan da görmedi halbuki sadece %90 dedi bu kadar emin konuştu

Cinsiyet değişmiyor, sadece yanlış görülebiliyor :) Kemik yapısı konuunda bir şey bilmiyorum ama vardır bir bildiği. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

canım tecrübeli doktorlar anlıyabiliyor.banada en bastan beri kıza benziyor denildi.kızım olacak insallah.ama en net 16-20. haftanda ögrenirsin.degişebilir 20. haftalarda bile degisebiliyor

canım degişebil,r bizim nisan annişleri topiğindede erkek denilip kız oldugu cıkan cok oldu.kordonla karıstırılabiliyor.hakkınızda hayırlısı olsun saglıklı olsun

çok teşekkür ederim cnm bende öncelikle sağlıklı olmasını diliyorum gönlüm kızdan yana hayırlısı olsun

Bebeğinin cinsiyetini ögrenebildin mi canım benim doktorumda dün boyu uzun erkek görünümlü ama kız gibi duruyo dedi kafamız karıstı... seninkini merak ettim

Ben de bugün gideceğim kontrole 15+2 şuanda söyleyeceğini sanmam ama belki olasılıkla da olsa söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…