- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi cimcimesevilay
-
kemik yapısına göre nasıl oluyor canım?? bence bir anne baba çok iriyse bebekte iri oluyor. doktorlarda iri bebeği görünce erkektir diyor bence en garantisi pipiyi görmek ayrıca nub teorisi daha doğru tutuyor sanki :)
canım tecrübeli doktorlar anlıyabiliyor.banada en bastan beri kıza benziyor denildi.kızım olacak insallah.ama en net 16-20. haftanda ögrenirsin.degişebilir 20. haftalarda bile degisebiliyorMrb.kızlar bugün doktora gittim 12+3 hamileyim çok şükür iyi bebeğim hareket ediyodu cinsiyetini sormadım doktora kendisi dedi belli değil daha küçük ama kemik yapısına göre % 90 erkek dedi acaba kesin midir yoksa değişebilir mi 3 hafta sonra tekrar gidecem
canım tecrübeli doktorlar anlıyabiliyor.banada en bastan beri kıza benziyor denildi.kızım olacak insallah.ama en net 16-20. haftanda ögrenirsin.degişebilir 20. haftalarda bile degisebiliyor
canım kemik yapısından dedipeki sana kemik yapısından mı kız dedi yoksa pipi falan göremedi onun için mi
canım kemik yapısından dedi
Hayir canim degisir zaten doktorda yuzde yuz dememis.16.-20. Haftalarda netlesir suanki bir tahmin .yani bekle biraz daha canim benimki 22.haftamda netlestianladım cnm o zaman bende kendimi erkeğe alıştırim artık değişmez galiba bu saatten sonra
Hayir canim degisir zaten doktorda yuzde yuz dememis.16.-20. Haftalarda netlesir suanki bir tahmin .yani bekle biraz daha canim benimki 22.haftamda netlesti
canım degişebil,r bizim nisan annişleri topiğindede erkek denilip kız oldugu cıkan cok oldu.kordonla karıstırılabiliyor.hakkınızda hayırlısı olsun saglıklı olsunevet öylede % 90 dedi hemen hemen kesin yani ne bileyim bi kızımın olmasını çok istedim kısmet artık
canım degişebil,r bizim nisan annişleri topiğindede erkek denilip kız oldugu cıkan cok oldu.kordonla karıstırılabiliyor.hakkınızda hayırlısı olsun saglıklı olsun
Canım belli oldu mu cinsiyeti bebişin?çok teşekkür ederim cnm bende öncelikle sağlıklı olmasını diliyorum gönlüm kızdan yana hayırlısı olsun
Mrb.kızlar bugün doktora gittim 12+3 hamileyim çok şükür iyi bebeğim hareket ediyodu cinsiyetini sormadım doktora kendisi dedi belli değil daha küçük ama kemik yapısına göre % 90 erkek dedi acaba kesin midir yoksa değişebilir mi 3 hafta sonra tekrar gidecem
senınkı erkek..başkalarına ne desem tutuyo.bana sonucunu soyle..bı kendımı bılemıyorum.Ben de bugün gideceğim kontrole 15+2 şuanda söyleyeceğini sanmam ama belki olasılıkla da olsa söyler...
Evet cnm daha önce başka bir konuda yazmıştım erkekmiş. Genelde kız denmişti:)senınkı erkek..başkalarına ne desem tutuyo.bana sonucunu soyle..bı kendımı bılemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?