12 Haftalıkken Cinsiyeti Kız Olup Sonra Değişen Varmı?

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
12+3 günlük hamileyim bugün doktor kıza benziyor dedi bi prensesim olacak sanırım :)) 2 hafta sonra kontrolüm var değişme olurmu acaba sizin başınıza geldimi hiç..

ben de aynı şeyi merak ediyorum aslında; 11. haftada gittiğimde ayrıntılı ulturasonda kız gibi demişti doktor.. nisan başı tekrar kontrol var, acaba hala kız gibi mi merak ediyorum :kedi:

12 haftalıkkken bize erkek gibi demişti doktorumuz ama değilmiş 16. haftada netleşiyor. biraz daha sabredin bence hanımlar yanılma payı var çünkü. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım hepimizin güzellerini

benım yengemede doktor 19 haftasına kadar erkek dedı ama deilmiş kızımız olucakmıs saglıklı olsunlarda cinsiyet ikinci planda kalsın dimi

bizimde 12. haftada kıza benziyo ama yanılma payı %90 demişti
ve iki hafta sonra gittiğimizde oğlumuz oğlacağını öğrendik :))

benim belli oldu kızlar :) 11 haftalıkken kız gibi demişti doktor 15 haftalık gittik büyük ihtimalle erkek dedi.. dediğiniz gibi 15-16 haftadan önce söylenenler biraz belirsiz oluyor..

benim belli oldu kızlar :) 11 haftalıkken kız gibi demişti doktor 15 haftalık gittik büyük ihtimalle erkek dedi.. dediğiniz gibi 15-16 haftadan önce söylenenler biraz belirsiz oluyor..

benim 12 haftamda erkege benziyor dedi 20 haftamda %70 ERKEK dedi bakalim hayirlisi olsunn bizde iki kontroldede pipiyi gordukk hep bacaklarini acmisti:nazar::nazar:

Derya cım az daha sabret tekrar muayeneye git
Hem bebişimizde büyümüş olur daha netleşir olmaz mı?

bana 12. haftada taramada erkek demişti doktor 16. haftada kendi doktorum kız demişti kızım oldu:)

12. haftada daha cinsel organlar çok küçük ve belirsiz. O haftada yapılan tahminler genelde yanılıyor.
Cinsel organların oluşuğ yerleşmesi 15.- 16. haftaları buluyor.

arkadaşlar geçenlerde doktorumun muaynehanesinde beklerken bir dergi inceledim.ve dergide cinsel organ gelişiminden bahsetmiş fotoğraflı olarak.kız ve erkek bebek organlarının görüüü 14-15 haftalara kadar neredeyse aynı.erkek olunca ortada bir uzama gösterilmiş.:))) ama kızda o uzama yok tabikide.o nedenle doktorlar o uzantıyı görünce hemen erkek diyorlar ama göremeyince son ana kadar beklemek istiyorlar emin olmak için

arkadaşlar geçenlerde doktorumun muaynehanesinde beklerken bir dergi inceledim.ve dergide cinsel organ gelişiminden bahsetmiş fotoğraflı olarak.kız ve erkek bebek organlarının görüüü 14-15 haftalara kadar neredeyse aynı.erkek olunca ortada bir uzama gösterilmiş.:))) ama kızda o uzama yok tabikide.o nedenle doktorlar o uzantıyı görünce hemen erkek diyorlar ama göremeyince son ana kadar beklemek istiyorlar emin olmak için

ben de o haftalarda cinsiyeti sorduğumda büyük ihtimalle erkek demişti. ama kızlarda bu haftalarda erkek bebek taklidi yapar demişti. muhtemelen senin dediğini söylemek istemiş doktorvereliniortak

valla bebeklerin cinsiyeti degismiyor arkadaslar. doktorlar yalnis ya da eksik yorumlayabiliyorlar sadece.
Benim doktorum 16. haftada kiz dedi, 20. haftada erkek oldugunu gorduk ayrintili ultrasonda.

Back
X