12 haftalıkken kanama

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Arkadaşlar dün külodumda lekelenme gibi yani bi avuç içi büyüklüğü var ya da yok kanamam oldu. Doktora gittim alttan baktı kese de bebek de iyi kalp atışı var dedi. Düşük olur diyemem bu kanama devam edebilir de etmeyebilir de o yüzden düşük olmaz da diyemem dedi. Zaten sağlıksızsa bebek düşer biz istemesek de dedi. Eğer bir daha kanamam olursa gel progestan verelim dedi. Akşam bir daha kanamam olmadı bu sabah ped taktım pede kahveyle pembe arası 2-3 damla kan bulaşmıştı yine korktum. Başına böyle bir şey gelen var mı?pzts kendi doktoruma gidicem ama için rahat değil.

Arkadaşlar dün külodumda lekelenme gibi yani bi avuç içi büyüklüğü var ya da yok kanamam oldu. Doktora gittim alttan baktı kese de bebek de iyi kalp atışı var dedi. Düşük olur diyemem bu kanama devam edebilir de etmeyebilir de o yüzden düşük olmaz da diyemem dedi. Zaten sağlıksızsa bebek düşer biz istemesek de dedi. Eğer bir daha kanamam olursa gel progestan verelim dedi. Akşam bir daha kanamam olmadı bu sabah ped taktım pede kahveyle pembe arası 2-3 damla kan bulaşmıştı yine korktum. Başına böyle bir şey gelen var mı?pzts kendi doktoruma gidicem ama için rahat değil.
Çok canim sanki adet olmuş gibi. Merak etme devami gelmedikten sonra birsey olmaz.gelirse yine doktoruna git sana progestan versin. Kalbini ferah tut.

Çok canim sanki adet olmuş gibi. Merak etme devami gelmedikten sonra birsey olmaz.gelirse yine doktoruna git sana progestan versin. Kalbini ferah tut.
Avucun en iç ortası kadar çok mu kanama, doktor kaç ped kirlettin dedi. Dedim sadece küloda bulaşmıştı. Az gibi tepki verdi.

Merhaba canim ben 6. Haftamda eski kan yani kahve bi lekelenme gecirmistim bana dinlenme icin rapor Verdi Progestan vajinal yoldan ve magnezyum vermissti.. Cünkü Kanama alani vardi .. :110:Onlari 2-3 hafta kullandim ama bildigin sonraki 4 gün boyunca sadece yemek Ve lavaaboya kalktim.
Sonra 16. Haftada tekrar ama bu sefer. Lavaaboya Kalktigimda ve taze kandi kipkirimizi.. Hastanede herseyin yolunda oldugunu dediler ve ilac yazmadilar sade evdeki. Magnezyumda Kullan dediler.. Lekelenme olmasi normal cünkü o gelen kann ardindan illaki az devammi olabilir Ama kendi Dr yine de bi görün bende gitmistim ve hersey yolundaydi sükür. Hastanede dogru muaene olmusum

Dr dedigi gibi düserse sagliksiz oldugunda olabilir.. 1 ay Yatsan bile duscegi varsa düsüyor..
Allahim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin sen daima Icini Ferah tut :nazar::anneadayı:

ben de 12 haftalıkken kanama yaşadım sabah 6 ydi hatta bayağı adet kani gibiydi su şeklinde cok korkmuştum doktora gittik hic birsey yoktu hatta 1 hafta sürdü ve doğum yaptım 40. haftada

Amin teşekkürler, deneyim olmayınca daha çok korkuyor insan.

Ben sagliksizsa düşer diyen doktorları anlamıyorum önlem alınmazsa düşer tabi. Ben kizima hamileykende kanamalarim oluyordu doktor ilaç verip gönderiyordu ama kanamalarim devam ediyordu birgün o kadar cok kanamam olduki bebeğin düştüğünü düşünüp hemen acile gittik doktor bana bir tane iğne yaptı o günden sonra birdaha kanamam olmadi. Belki o gün iğne olmasa bebek düşecekti .kızım da gayet sağlıklı şu anda.

Ben sagliksizsa düşer diyen doktorları anlamıyorum önlem alınmazsa düşer tabi. Ben kizima hamileykende kanamalarim oluyordu doktor ilaç verip gönderiyordu ama kanamalarim devam ediyordu birgün o kadar cok kanamam olduki bebeğin düştüğünü düşünüp hemen acile gittik doktor bana bir tane iğne yaptı o günden sonra birdaha kanamam olmadi. Belki o gün iğne olmasa bebek düşecekti .kızım da gayet sağlıklı şu anda.
Zaten doktor küçüktü 20 küsür yaşlarında. Hatta biri daha küçüktü baktı bir şey göremedi idrara mi sıkışıksın dedi olabilir dedim git wc ye o zaman dedi. Gittim döndüğümde başka doktor da gelmişti ona dedi baktım bir ley görünmedi. Diğeri de bakarken, hıh bak şimdi göründü az önce çok sıkkşıktın bir şey görünmedi dedi. Bebeği de keseyi de kalp atışını da gördüler. Sonradan gelen öncekine bir şeyler anlattı, böyle durumlarda şöyle şöyle yapmalısın dedi.hatta bebeğimin kalp atışı sesi çok açıktı dedi bunu bu kadar açmaya gerek yok hatta duyar duymaz kapat çocuk için tehlikeli bebeği ısıtıyor anormalliklere de yol açabilir falan dedi. Yani biri yeni öteki ondan da yeniydi.

Zaten doktor küçüktü 20 küsür yaşlarında. Hatta biri daha küçüktü baktı bir şey göremedi idrara mi sıkışıksın dedi olabilir dedim git wc ye o zaman dedi. Gittim döndüğümde başka doktor da gelmişti ona dedi baktım bir ley görünmedi. Diğeri de bakarken, hıh bak şimdi göründü az önce çok sıkkşıktın bir şey görünmedi dedi. Bebeği de keseyi de kalp atışını da gördüler. Sonradan gelen öncekine bir şeyler anlattı, böyle durumlarda şöyle şöyle yapmalısın dedi.hatta bebeğimin kalp atışı sesi çok açıktı dedi bunu bu kadar açmaya gerek yok hatta duyar duymaz kapat çocuk için tehlikeli bebeği ısıtıyor anormalliklere de yol açabilir falan dedi. Yani biri yeni öteki ondan da yeniydi.

Kendi doktorun seni en sağlıklı şekilde aydinlatir inşallah. Doktor dan doktora fark var demekki bana da geçen hafta doktor idrara sıkış tekrar bakalim o zaman daha net görünüyor dedi.

12. hafta da benimde gece ani bir kanamam olmuştu. Kasıklarımın ağrısıyla uyanmıştım. Baya kırmızı ve sıvı bir şekilde olmuştu ki uyandığımda altıma kaçırdığımı düşünmüştüm öyle fazlaydı. Acile gittim doktor alttan muayene etti ve kanama durmuş bebekte bir şey yok dedi. Sabah olunca özel de kendi doktoruma gittim tekrar sabaha kadar az bir kanamam daha olmuştu. Serum, fitil ve düşük önleyici iğne de yaptı baya ilgili biri doktorum sonrasında da 2-3 hafta progestan kullandım. Kanamam ilk gün durdu sonrasında kahverengi lekelenmeler şeklinde oldu ve bitti. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadık sonrasında.. Geçmiş olsun telaş etme bol dinlen yat uzat ilaçlarını da kullan hayırlısıyla bir şey olmaz.

Kendi doktorun seni en sağlıklı şekilde aydinlatir inşallah. Doktor dan doktora fark var demekki bana da geçen hafta doktor idrara sıkış tekrar bakalim o zaman daha net görünüyor dedi.
Alttan baktı ama, karından olanda sıkışık olmak daha iyi sanırım.

Perinatolojiye gidin ihmal etmeyin benimde oldu yok geçer normal diyenleri dinlemeyin benim size şiddetle tavsiyem budur gerekirse 10 Dr gezin servikal uzunluğunuzu ölçtürün

Perinatolojiye gidin ihmal etmeyin benimde oldu yok geçer normal diyenleri dinlemeyin benim size şiddetle tavsiyem budur gerekirse 10 Dr gezin servikal uzunluğunuzu ölçtürün
Görümcemin 3 yaşında oğlu var ona 3 hamileyken onunda 1 kere benimkinden daha çok kanaması olmuş ve geçmiş. Doktor 3 aylık olduğundan plasentanın genişlediği içşn az bi kanama olacağını söylemiş.

Benim 6.haftadan 18.haftaya kadar kahverengi lekeler,10+1 de bir gün boyunca adetten bile fazla kanamam olmuştu.Plasenta aşağıdaymış ondan olmuş ama yüzde 90 yukarı çıkarmış çıktı da çok şükür.kanama alanım da vardı yok oldu şükür.Oğluşum Sağlıcakla geldi darısı başına :)
Bol istirahat et progestan yazar doktor zaten

Benim 6.haftadan 18.haftaya kadar kahverengi lekeler,10+1 de bir gün boyunca adetten bile fazla kanamam olmuştu.Plasenta aşağıdaymış ondan olmuş ama yüzde 90 yukarı çıkarmış çıktı da çok şükür.kanama alanım da vardı yok oldu şükür.Oğluşum Sağlıcakla geldi darısı başına :)
Bol istirahat et progestan yazar doktor zaten
Bi daha kanama olursa gel yazalım dedi.

Back
X