Arkadaşlar yardim edin lütfen dün kahverengi bi akintim oldu hemen dr a gittim icerde kanama var dedi igne falan yapti ilaclar verdi ama suan koyu renkli lekelerim geliyo az az ama cok korkuyorum dr icerdeki kan bitene kadar kanama devam edebilir dedi bide nasil hareketliydi bugun gordum onu bu durumu yaşayıp bebeğini sağlikla kucagina alan varmi nolur cevap verin morale ihtiyacim var
Arkadaşlar yardim edin lütfen dün kahverengi bi akintim oldu hemen dr a gittim icerde kanama var dedi igne falan yapti ilaclar verdi ama suan koyu renkli lekelerim geliyo az az ama cok korkuyorum dr icerdeki kan bitene kadar kanama devam edebilir dedi bide nasil hareketliydi bugun gordum onu bu durumu yaşayıp bebeğini sağlikla kucagina alan varmi nolur cevap verin morale ihtiyacim var
geçmiş olsun canım allahın izniyle bir şey olmaz inşallah. ben de 9 haftalık hamileyim. 6.haftadan beri kanamam oluyor. doktor düşük riski yüksek dedi. kırmızı kanama yeni kanadığını, kahverengi kanama da eski kanama olduğunu gösteriyormuş. doktor 9 ay boyunca kanaması olup sağlıklı doğum yapan kişilerin de olduğunu söyledi. ben haftada bir iğne vuruluyorum. başka bir doktora gittim o her gün iğne ve günde 3 tane hap verdi fakat hastane ortamı hoşuma gitmeyince diğer doktora devam ediyorum. sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Canim sanada cok gecmis olsun rabbim bebislerimizi sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah bende igne kullaniyorum 2 adet verdi birini vuruldum progestan iciyorum sabah aksam bide trasmine diye bi ilac vardi 3 adet ictim birak dedi onuda bugun kontrolum vardi kanamada artis yok cok sukur ama azalmada yok insallah bi sikinti olmaz ikili taramayi yaptirdim bugün 4 boyutlu ultrason da gördüm bebegimi