Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben test yaptım negatif çıktı bir kaç sefer baktım hep negatifti sabah uyandığımda banyoda gözüm takıldı silik ikinci çizgi çıkmıştı böyle olupta hamile olan varmi
Merhaba, testlerin üzerinde de yazıyor; ilk 5 dakikada çıkan sonuçlar doğru çıkıyor.
Ben 4 yıldır o kadar test yaptım, aynı senin ki gibi birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı ertesi gün çıktı vs
Meğer hepsi negatifmiş.
Ama hamiş olduğum ay testte hemen ilk 30 saniyede çıktı.
Aklında soru işareti kalmasın, bir kan tahlili yaptır ya da 2-3 gün sonra testi tekrarla.
Merhaba, testlerin üzerinde de yazıyor; ilk 5 dakikada çıkan sonuçlar doğru çıkıyor.
Ben 4 yıldır o kadar test yaptım, aynı senin ki gibi birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı ertesi gün çıktı vs
Meğer hepsi negatifmiş.
Ama hamiş olduğum ay testte hemen ilk 30 saniyede çıktı.
Aklında soru işareti kalmasın, bir kan tahlili yaptır ya da 2-3 gün sonra testi tekrarla.