- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
arkadaşlar istedıgım tarz mobilyalar istanbulda 5 bin liradan başlıyor
bu durumda daha uygununu aramak istiyoruz
ve inegöle gitmeye karar verdik tarzımız avangarde ve vintage
salonum avangarde olacak oturma odam vintage
tabi yatak odamıda ordan alacagım
gidenlerden yardım bekliyorum butun mobilyacılar aynı yerdemi arabaylamı gidelim feribotla otobüsle felanmı?birde gidince nette detaylı araştırma bulamadım bol bol foto çekip burdan sizleri bilgilendirecegım.
ben bunun zorlugunu cok cektim birde butun mobilyaları peşin almayacagız taksit yapan yerler varmı bildiğiniz senetli satış
nişanlım herşeyi kendisi alıcak yatak odasınıda ben ailesi yardım etmiyor
yarısı peşin yarısı senet olması lazım
Neler aldınız peki
ertuğrul caddesinimi gezdiniz.
güzel kaliteli çok fiyatları uçmayan mobilyaları nerelerde bulabiliriz
taksit yapan yerler varmı.?15 milyarlık eşya alacaksak 10 nunu peşin verip 5 ni taksitle odemeyi dusunuyoruz. vintage ve avangarde satan yerler onemli benim ıcın. cok teşekkür ediyorum size ya
Merhaba bizde haziranda düğün yapacağız ve mobilya bakıyoruz Eskişehir'de yaşıyorum. bende İnegöl'den bakacağım. Daha uygun duruyor fiyatlar. Hangi moblyaları önerirsiniz? Nerelere bakmalıyım?[/QUOT
Merhaba arkadaşım eğer inegölde doğru yerden alışveriş yaparsan evet daha uyguna alırsın ama çoğu kişi inegöle geldiğinde perakende satış mağazalarına gidiyor ve uyguna aldığına inandırılıyor fakat dışarıdan alacağı fiyata almış oluyor yine eşim mobilyacı telefon numarasını vereyim görüşün kendisiyle elinden gelen yardımı yapar.xxxxxxxx iletisim bilgilerinin paylasimi yasaktir! eşimin numarası
merhaba canım bugün ayın 12'si ingöle gittin mi?:26: bizde haftaya gideceğiz sen gördün muhtemelen, biliyosun fikir verir misin?
canım eşinin dükkanının adı ne acaba ona göre giitsek biz. umarım fiyat konusunda yardımı olur.
canım eşinin dükkanının adı ne acaba ona göre giitsek biz. umarım fiyat konusunda yardımı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?