İyi akşamlar kızlar,
Bu sefer konuyu kız kardeşim için açıyorum
Biz 2 kardeşiz, kendisi Eylül 2005'li. Yani bir dahaki ay 12 yaşında olacak inşallah
Her neyse, kız kardeşimin derdi boyunun kısa(?) olması. Henüz regl olmadı, boyu 143. İnternetten araştırıyorum, aile hekimimize danıştım, kendi küçüklüğümü hatırlıyorum fotoğraflarıma bakıyorum yok, boyu gayet normal. Ama minik serçe kafayı bayağı taktı
Arkadaşları bundan ne kadar uzunmuş, ama kendisi ne kadar minik kalmış. Bebeklikten beri tiksinmesine rağmen geçen bir baktım elinde peynir tabağı, öğüre öğüre zorla yiyor
Ablacım miden kalkıyor yeme diyorum, peynir büyütüyormuş diyor. Bilgisayarın google geçmişinde gördüm ''nasıl boy uzar'' diye aratmış.
Hanımlar hakkaten bu yeni nesil uzun ve kalıplı geliyor, kardeşimin okuluna bir gittim gerçekten benimki biraz minik kalıyor
Elleri, yüzü minnacık ya da bana sevimli geldiğinden öyle geliyor bilemiyorum, birazcık balık etli ama öyle uzun kemik yapısına sahip değil
Anlatıyorum, önemli olanın sağlıklı olmak ve spor yapmak olduğunu(yüzmeye gidiyor), boydan dış görünüşten önce iyi bir insan olmamız gerektiğini. Bana ''ama sen uzunsun ben niye uzamıyorum böyle mi kalacağım'' diyor
Genç kız oluyor sanırım takıyor kafaya, önceden hiç böyle düşünceleri yoktu :) O üzülünce ben de üzülüyorum
Ne yapmalıyım hanımlar, pedegog'a götürsem ciddi mi algılar? Kardeşim yaşlarında çocuğu/kardeşi olan var mı, diğer çocuklar da böyle mi? Tahminen daha ne kadar uzayabilir? Ya da kendi haline mi bırakmalıyım. Yorumlarınız için teşekkürler
Not: Annem 160, babam 176 ben 173küsür.
Bu sefer konuyu kız kardeşim için açıyorum

Arkadaşları bundan ne kadar uzunmuş, ama kendisi ne kadar minik kalmış. Bebeklikten beri tiksinmesine rağmen geçen bir baktım elinde peynir tabağı, öğüre öğüre zorla yiyor

Hanımlar hakkaten bu yeni nesil uzun ve kalıplı geliyor, kardeşimin okuluna bir gittim gerçekten benimki biraz minik kalıyor

Anlatıyorum, önemli olanın sağlıklı olmak ve spor yapmak olduğunu(yüzmeye gidiyor), boydan dış görünüşten önce iyi bir insan olmamız gerektiğini. Bana ''ama sen uzunsun ben niye uzamıyorum böyle mi kalacağım'' diyor

Ne yapmalıyım hanımlar, pedegog'a götürsem ciddi mi algılar? Kardeşim yaşlarında çocuğu/kardeşi olan var mı, diğer çocuklar da böyle mi? Tahminen daha ne kadar uzayabilir? Ya da kendi haline mi bırakmalıyım. Yorumlarınız için teşekkürler

Not: Annem 160, babam 176 ben 173küsür.