12 yaş kız kardeşim:)

Ayy benim boyum 156,keşke hala uzayabilsem diyorum. Geçen gün ilkokul öğretmenim hangi liseyi kazandığımı sordu...:KK70:

Kardeşinize bunun onun kişiliği için,geleceği için çok da önemli bir detay olmadığını ama yine de uzayabileceğini söyleyin. Okul açılınca hala ayni sekilde devam ederse sınıf öğretmeniyle görüşebilirsiniz,sınıfta bu konuda bir konuşma yapabilir.

Mune Mune ablacım uzun zaman burada olmayacağım, yazılanlara cevap veremeyeceğim şimdi gitmem gerekiyor. Rica etsem konumu kilitler misin?

Yorum yazan herkese teşekkür ederim, elleriniz dert görmesin. Dediklerinizi dikkate alacağım inşallah:)

erkek kardeşim ufakken boyu yaşıtlarına göre kısaydı hep üzülür ağlardı ben kısa kalacğm diye ergenlikte attı şuan 165.166 falan daha 15 yaşında olmasına rağmen

Mune Mune ablacım uzun zaman burada olmayacağım, yazılanlara cevap veremeyeceğim şimdi gitmem gerekiyor. Rica etsem konumu kilitler misin?

Yorum yazan herkese teşekkür ederim, elleriniz dert görmesin. Dediklerinizi dikkate alacağım inşallah:)

Konunu kapadım ablacım.

Back
X