12 yıl once

Değerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .

Şöyle bir durum var, bana karşı önce ilanı aşk edip sonra reddetmek nedir ? Eğer gerçek bir aşk olsaydı ömür boyu sürmez miydi ? Adam değilmiş adam, önemli olan adam olmak .
:işsiz::işsiz::işsiz:

Bugün iş yerine gittim. Beni görünce sevindi hoş geldin dedi .Kahve ikram etti. Bu ocak ayında nişan yapacakmış ağustosta da düğün planlıyormuş. Laf arasında gülerek " çok çalışmam lazım yaza çok büyük masraflar beni bekliyor " dedi . Gelecek hakkında konustuk. Ankaradan İstanbula taşınmak istiyormuş . 2 daire almış bu 12 sene içinde , birinde ailesiyle yaşıyor diğerini kiraya vermiş . işte o 1 evi satıp üstüne para ekleyip istanbula taşınmak istiyormuş.İş yerini de oraya taşıyacakmış.Bana sordu sen istanbula gelin gittin zamanında , hangi semti önerirsin ? Nasip olursa ileride doğacak çocuklarım nerede büyümeli sence ? dedi . Bildiğim semtleri söyledim bende. Bana gelecekteki hayalin ne dedi ? Bende evlenip çocuklarımın olması dedim . Sonra bana dedi ki ; istersen ablama anneme sorayım çevremizde bekar erkek varsa seni tanıştırsın oturun çay için dedi . Yuva kurmak seninde hakkın dedi . O öyle dedikten sonra içime sıkıntı girdi , kalktım yanımdan .

Kararlı gibi .Yorumu olan var mı ?

Ay hala yapışkan gibi adamın yanına gitmek nedir ya? İyi konuşmuş, çocuklarım nerede büyümeli sence, seni de evlendirelim vs vs. Yarın da git yanına, bu sefer de bir psikiyatrist önersin

Bana karşı ne hissediyor sizce ?

Banlanmışsınız da neyse söyleyeyim gene de. Hiçbir şey hissettiğini sanmıyorum, sadece sizden bir tür intikam aldığını düşündüğünden mutlu olmuş o kadar. Yani zamanında mutsuz etmişsiniz, şimdi sizin de mutsuz olduğunuzu görmek onu sevindirmiş, önceden tereddütü varsa da artık sizi tamamen geride bırakabilir.

Nolur bu konu gercek olmasin ya. Bi kadinin kendini bu kadar yamamaya calistigina inanamiyorum. Hem de yillar sonra hala adamin sevgisinin olabilecegini dusunuyor. 12 yilda 12 kere asik olmustur ya hu. Adamin nispet yapabilecegine bile inanmiyorum. Bunca yildan sonra nispet yapacak kadar bile umursamaz.

KOnunun sahte olabileceğini düşünmüyorum ama konu sahibi arkadaş ciddi derecede takıntı yapmış , takmış kafaya bir Başak burcu uğraşıp duruyor

Bugün iş yerine gittim. Beni görünce sevindi hoş geldin dedi .Kahve ikram etti. Bu ocak ayında nişan yapacakmış ağustosta da düğün planlıyormuş. Laf arasında gülerek " çok çalışmam lazım yaza çok büyük masraflar beni bekliyor " dedi . Gelecek hakkında konustuk. Ankaradan İstanbula taşınmak istiyormuş . 2 daire almış bu 12 sene içinde , birinde ailesiyle yaşıyor diğerini kiraya vermiş . işte o 1 evi satıp üstüne para ekleyip istanbula taşınmak istiyormuş.İş yerini de oraya taşıyacakmış.Bana sordu sen istanbula gelin gittin zamanında , hangi semti önerirsin ? Nasip olursa ileride doğacak çocuklarım nerede büyümeli sence ? dedi . Bildiğim semtleri söyledim bende. Bana gelecekteki hayalin ne dedi ? Bende evlenip çocuklarımın olması dedim . Sonra bana dedi ki ; istersen ablama anneme sorayım çevremizde bekar erkek varsa seni tanıştırsın oturun çay için dedi . Yuva kurmak seninde hakkın dedi . O öyle dedikten sonra içime sıkıntı girdi , kalktım yanımdan .

Kararlı gibi .Yorumu olan var mı ?

Karakteri çok sağlam ve çok çalışkan, genç yaşında 2 ev alıp birisini anne babasına veriyor diğerinde de kendine ayırıyor. Vefa duygusu cok yuksek

Hala karakteri sağlam ve iyi bir adam diyorsun bu adama.. :KK53:
Adam sana ''Yuva kurmak seninde hakkın'' demiş. Lütfetmiş haspam. :63:
Sen cinayet mi işledin hırsızlık mı yaptın da tepeden bakıp yarım ağızla evlenmek senin de hakkın diyor. :oha:
Sağol ya deseydin bari.. :işsiz:

Bak adamın gözünde sen ''dul kadın'' sın. Bu sıfat onun gözünde kötü birşey.:kusmuk:
Seni reddedebilir çok normal ama zihniyeti ve bakış açısı da kötü bu adamın hala ne demeye
iş yerine gidip görüşüyorsun.
Evleniyormuş zaten yakında artık arkadaş kalalım gibi saçma durumlara da son verin bence
tamamen iletişiminizi kesin.

Back
X