12 yıl önceki eski sevgiliyle görüşmek ve cinsellik ?

Tek niyeti cinsellik. 1000 km gidemem kimse için falan diyorda yalan allah askına izne cıkınca hepimiz kmlerce yol gidiyoruz . Cokta imkansız bişey degil. Amacı belli. Yıllar önceki duygular aynı kalmaz smdiye. Ki bazı bekar erkeklere ayrılmıs veya evli kadınlar igrenc ama tatlı geliyor. Kaçamak gibi görüyorlar burda okadar konu okuyoz dısarıda sahit oluyoruz tek anladgım bu.ki sen evlenmiş ayrılmıs bir kadınsın az cok eski esten dolsyı erkeklerin cigerini bilmen lazım niyetini da anlamıssındır. Siz dikkat edin yine de hayırlısı.

O değilde, üniversite 'de ilk aşk nasıl oluyo. Üniversiteye kadar hiç aşık olmadın mı

yok evlenmemiş öyle bir şey ki sevgilisi bile olmamış ama çok kızla yatmış öyle söylüyor
Ay ne kadar igrenc! Sevgilim olmadi cok kadinla yattim demek eskortlarla beraber oldum demek gibi bir sey. Hem ne olursa olsun bir kadina soylenecek en igrenc seylerden biri bu bence buz gibi sogurum.

Ilk mesajinizi okuyunca caniniz istiyorsa sevisin sirf o ne istiyor diye dusunmeyin siz istiyor musunuz diyecektim ama bu lafi eden adam binlerce kilometre de sevismek icin geliyorsa ben gram saygi duymam.

evlenmek istemiyo ama cocuk istiyo. mantiga bak. sadece seks bacim derdi bunun.

Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
kesinlikle cinsellik için konuşuyor net merak uyandırıyosunuz sizden zevk alsın ara ara gelip sizden bu konuda tatmin sağlayacak ama uyum yakalayamazsa bırakacak emin olun bu evilik adamı olsa size biraz daha sahiplenmeci yaklaşır sürekli bunu öne sürmez lütfen kızınızın yüzüne bakarken suçluluk duymayacağınız ilişki yaşayın

Back
X