12 yillik iliskim bitti

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Eski kocanın etkisinden nasıl kurtulunur?

Mesela sarılıp öpmeleri nasıl unutulur? Nasıl akla gelmez güzel günler? Sahiplendiği sevdiği zamanlar ? El üstünde tuttuğu her yokuşu beraberce çıktığımız o günler? Gelecek hayalleri ? Geçmişteki pişmanlıklar? Her şey farklı olabilirdi "keşke "leri?

Yeni bir hayata başlarken "O da olsaydi " düşüncesi? Onsuz nefes alamayacağımı hissettiğim zamanlarda yaşanan kalp ağrılarının izleri ?

Dipnot : aldatıldim terk edildim hakarete uğradım.

Evet böyle karaktersiz adamlara harcadığımız enerji haram biliyorum ama ben böyle şeyler hissediyorum.

Zaman her seyin ilacidir, zamanla duzelir.
Uzulduyunuzde ihanetini, hakaretinu hatirlayin.
1-2 aya olmasa da 1-2 yila komple unutursunuz.

Biriyle benim ne zaman aram bozulsa o gıcık uyuz hallerini hatırlamam da hep iyi yönleri aklıma gelir mesela. Bilemiyorum neden böyle. Ama yaralar elbet bir gün kabuk bağlar, insanoğlu her şeye alışıyor. Zaman geçtikçe bu düşündüklerinin aklına gelmeyeceğine eminim. Haysiyetsiz aldatmış çünkü ötesi yok. Hep mutlu olursun inşallah, yıpratma üzme yorma kendini.

Her yokuşu beraberce çıktığımız o günler?

Yokuşlarda birlikte çıkmışsınız ama işi bitince sırtınıza tekmeyi vurup sizi uçurumdan yuvarlamaya çalışmış. Rica ediyorum siz değerlisiniz. Böyle namus yoksunu pislikler için kendinizi üzmeyin.

Bitiyor ya. Gecmeyecek saniyorsun geciyor...Dunyada iyilerin de oldugunu godunce onun ne kadar asagilik oldugunu gordukce soguyorsun giderek. Ama once kendini sevmen gerek. Ne kadar degerli oldugunu hatirladiginda bitiyor...
Gelgitlerin olacak. Bu normal. Sonra dinginlesiyorsun. Sonra sen yukari cikiyorsun o asagi iniyor... zaman.... ama once kendine yeniden saygini kazanmalisin. Sen degerlisin.

Simdıye kadar hayatımdan cıkardıgım kimseyi özlemedim kocam da dahil.
Cunku cıkarmamak ıcın o kadar cabaladım ki, işim olmaz.

Onlardan önceki beni ozluyorum bazen.
Ne guzeldım huzurlu sakın bir insanımdım diye.

Bana kendimi özletecek kadar kotuluk yapan herkes cehennemin dibine gıtsın.

Eski kocanın etkisinden nasıl kurtulunur?

Mesela sarılıp öpmeleri nasıl unutulur? Nasıl akla gelmez güzel günler? Sahiplendiği sevdiği zamanlar ? El üstünde tuttuğu her yokuşu beraberce çıktığımız o günler? Gelecek hayalleri ? Geçmişteki pişmanlıklar? Her şey farklı olabilirdi "keşke "leri?

Yeni bir hayata başlarken "O da olsaydi " düşüncesi? Onsuz nefes alamayacağımı hissettiğim zamanlarda yaşanan kalp ağrılarının izleri ?

Evet böyle karaktersiz adamlara harcadığımız enerji haram biliyorum ama ben böyle şeyler hissediyorum.
Bende suan ayni durumdayim, 15 senelik iliski.. aldattigini nasil anladiniz? Ben kotu hareketlerini dusunmeye calisiyorum suan tek yapabildigim bu. Dun terk ettim evi ve bende ayni durumdayim. Konunuzu takip edicem
Belki banada iyi gelir. Allah yardimcimiz olsun:(

Şu dünyadaki en büyük acı bir yakınını kaybettiğinde duyduğun acıdır .

Ki bunlar bile zamanla geçtiğine göre bu neden geçmesin.Sadece zamana ihtiyaç varo kadar .

en kötü olduğum zamanlarda bunu duymak sinirimi bozardı eskiden. geçmeyecek gibi düşünürdüm çünkü.
"zaman her şeyin ilacıdır" gerçekten, her şey zamanla geçiyor, hiçbir acının eski yakıcılığı kalmıyor.

Şarkıda çok güzel söylüyor işte unutursun için yana yana, unutursun ölüm sana bana..

Back
X