120 kg - Bir daha geriye donush yok!

Dunku menum ve sporum:

Sabah: 2 haslanmis yumurta (fazla kati olmayacak, kayisi kivaminda diyor Karatay) + 2 tane salatalik + biraz tam yagli peynir

Ogle: 1 yemek tabagi karabugday, yagsiz pishirdim uzerine bol tam yagli, ev yogurduyla yedim.

Spor:

Leslie - 5 mile Fat burning mile. :cool:

Bugun tatil, haftada 1 gun spora ara.

Maşallah çok güzel gidiyorsunuz, şimdiye kadar çok güzel ilerlemiş ve kilo vermişsiniz. Ben de kışın dışarı çıkamadığımda evde Leslie yapıyorum.
Bugün diyet günlüğümü Kadınlar Kulübü'nde açtım. Devam etmek ve ben de kilo vermek istiyorum (85,7'yim :( ) Elbiselerim olmuyor maalesef ve eşim de şikayetçi :s Çok kolay kilo alan bir yapım var maalesef :((((

Dun yazamadim buraya, gruba yazdim. InshaAllah gunlugum seni birakmam yine.

Dunku menum:

Sabah: 3 tane haslanmis yumurta + 2 salatalik + tam yagli peynir

Ogle: Bol salata yedim, tuz ve yag koymadim, limon ve sirkeyle tatlandirdim.Yaninda da tam yagli kocaman kaselerle yogurt.

4 litre su

Spor:

Sabah: Cindy Crawford Shape your body 1.egzersiz

Aksham: Leslie 5 mile Fat Burning mile

Dun yazamadim buraya, gruba yazdim. InshaAllah gunlugum seni birakmam yine.

Dunku menum:

Sabah: 3 tane haslanmis yumurta + 2 salatalik + tam yagli peynir

Ogle: Bol salata yedim, tuz ve yag koymadim, limon ve sirkeyle tatlandirdim.Yaninda da tam yagli kocaman kaselerle yogurt.

4 litre su

Spor:

Sabah: Cindy Crawford Shape your body 1.egzersiz

Aksham: Leslie 5 mile Fat Burning mile
Maşallah canım süper spor yapmışsın, tebrik ediyorum :KK71: 4lt su da harika! Zaten terleyince daha çok için diyorlar, iyi olmuş.

sen okuduklarımdan karatay diyetini yapıyorsun diye düşündüm
bazı şeyleri bana uymuyor şeker hastasıyım sık ve az yemelisin şeker dengeni korumak için diye tembihliyor gittiğim endokrin profesörü .. karataya çok zıt bir durum oluyor buda aslında mantığıma yatıyor bu söylenenler çokda seviyorum karatay hocamı

öncelkle merhaba canım. şöyle bi menulerine baktıgımda çok az buldum.
normalden fazla kiloluinsanlar çok dha hızlı kilo veirirler. su an 110 kilosun sanırım. ve önünde upuzun bir yol var. sen böyle az yersen kilo vermen durdugunda napıcaksın? zamanla azaltmalısın 10 kiloda bir menunden bir şeyler eksiltmelisin ki kilo vermen durmsın. su an 2 katı yemelisin. emin ol kilo vermen hızlanır. umarım tavsiyelerimi dikkate alırsın. kolay gelsin canım

Tatlım nasılsın? Arada kendi topiğine de uğra canııımm, özledim seni, diğer konulara kişisel gibi yazmak istemedim.

Back
X