120 kilodan 88 kiloya indim...

kariha

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
6
0
16
İzmir
merhabalar kadınlar kulubunden çokça faydalanmama rağmen henüz bugün üye oldum.birçok forumu okudum baya bilgi sahibi oldum. artık bende paylaşmak istiyorum yaptıklarımı ve desteklerinizi bekliyorum. konu başlığında da belirtiiğim gibi 120 kiloydum şu an 88 kiloyum.uzunca bir aradan sonra tekrar başladım diyete,iki hafta oldu başlayalı bir hafta öncede bfit e başladım ilk hedefim 80 sonra 70 sonra 60 olacağım inşalh:)

Hoşgeldin, burada diyet günlüğü paylaşımı çok faydalı oluyor.
Bayağı yol katetmişsin halihazırda, 32 kilo vermek ciddi anlamda sabır ve azim isteyen bir süreç..
Kolay gelsin

teşekkür ederim öncelikle hoşgeldiniz. 30 kiloyu 3 ay gibi kısa bir sürede verdim yediklerime çok dikkat ettim ve hergün mutlaka 2 saat tempolu yürüş yaptım kilom sabitlendi daha sonra da uğraşmadım vermek için ta ki 2 hafta önceye kadar. iki haftadır ekmek yemiyorum tatlı hafta da bir kez makarna pilav hamur işi kesinlikle yok ek olarak ta sirkeli su sabah ve gece yatmadan önce içiyorum. gün içerisin de 1,5 litre karbonatlı su 1,5 litre limonlu su ve yeşil çay içiyorum.ara öğünler badem ve elma yiyorum. martın 25 in de ölçüümlerim yapıldı tam 88 kiloyum bir ay sonra tekrar yapılacak. umarım hayal kırıklığına uğramam birde 30 kiloyu verdiğim dönem çok sarkmalarım oldu durum vahim yani.

Tebrik ediyorum sizi..
Mümkünse bir spor salonuna yazılmanızı tavsiye ederim. İmkanınız yoksa da evde pilates yapabilirsiniz.
Maalesef hızlı ve çok kilo veriminde sarkmalar kaçınılmaz. Ancak sporla yok olabiliyorlar.
İhmal etmeyin lütfen.

teşekkür ederim nayino. son günlerde çok moda olan b fit salonları var, onlardan birine başladım ikinci haftam inşallah faydası olur

sabah 1 bardak sirkeli su ardından 1 bardak normal su 1 ssat sonra bir elma

1 saat sonra yarım tost

öğlen bir kakaolu kurabiye ve yine yarım tost

arada limonlu su içtim

akşam yemeğinden önce maydonoz suyu içtim

1 çay bardağı bol pul biberli yoğurt biraz haşlanmış tavuk göğsü ve salatalık

yedim:))) şimdi spora gidiyorum

Bunlar fazla degilmi bende kilo verme capalarindayim 30 kilo harika bi kilo bende okadar vere bilsem kesge hep diyetin suan yaptigin gibi degildi herhalde dimi :))

Bunlar fazla degilmi bende kilo verme capalarindayim 30 kilo harika bi kilo bende okadar vere bilsem kesge hep diyetin suan yaptigin gibi degildi herhalde dimi :))

havvber mesajını geç gördüm kusura bakma. diyet hakkında o kadar şey okudum öğrendim ki sonuç olarak aç kalarak zayıflanmayacağını anladım. 30 kiloyu verdiğim dönemler de evet resmen aç kaldım ama yağlarım da benimle kaldı, giden su ve kastı. şu an uyguladığım diyeti diyet demeyelim de sağlıklı besleniyorum diyelim:))) tamamemn kendi kafama göre belirliyorum ve sanırım kilo vermeye başladım tekrar:) etraftan aldığım olumlu sonuçlar bunlar aaa çok zayıflamışsın falan:) ve şu an katıldığım spor salonun da yağ su kas vsvs ölçümüm yapıldı nisan 25 te tekrar ölçümüm var en azından anlayabileceğim giden kas mı yağ mı.

sabah: 1 bardak sirkeli ılık su ardından bir bardak normal su

1 saat sonra bir elma

1 saat sonra bir boyoz( bunu yememeliydim ama mecbur kaldım)

öğlen: 4 tane çilek kahve ve çayla geçiştirdim

eve gelince 1 bardak maydonoz suyu

ve akşam: bir kase tavuk sulu çorba ve bir çay bardağı bol pul biberli yoğurt

aralarda limnlu ve karbonatlı su içtim

spordan gelince 1 saat sonra bir bardak yağsız sütle bitireceğim bugünü.

hakıkaten tebrıkler oyle hıssedıyorum kı ıstedıgın kıloya kavusacaksın basarılar...

sebze et sut urunlerinden dengeli yerseniz,sporda yaparsanız şeker hamur işi, ekmeği kesersenizkilo vermeye başlarsınız o kiloya göre az beslendiğiniz için vücut direnç gösteriyor kilo vermenizi engelliyor normalden az gıda tüketirsek yani eti sebzeyi süt urunelerini dengeli yemezsek vücut hücrelerimiz aç kalıyormuş ve tatlıya, hamur işine ,aburcubura saldırma nedenimiz buymuş hücre bu aburcuburu kullanamadığı beselenemedigi için yag olarak depoluyormuş istesekte kilo veremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…